ne sa samo 2 takiva temi ...
i kakvo kato si go izmislila i si go napisala tova davai da go postne6 vyv vsi4ki vyzmojni forumi... dori i nqkoi( pod4ertavam SAMO nqkoi) ne6ta ot tazi ti tvorba da sa pravilni s kakvo 6te ni pomognat?
6te go pro4etem, nqkoi 6te se zamislqt,drugi ne, treti samo kato vidqt tema dylga pove4e ot 5 reda 6te q mahnat...
(govorq za nas, de4icata)
i kakvo 6te spe4elqt tezi 5 ili 10 4oveka, koito sa se zamislili, ne moje prosto taka da se promeni6 ...
"А за всички останали коментари....радвам се че ви е харесало...." ?! pone az ne zabelqzah nikoi qsno da kazva haresva mi.bravo.ti si velik genii,koito prozrq vajna istina, blagodarq ti.pove4eto prosto kazvat 4e si napisala ne6to pravilno... ima razlika
mai baq vyprosi stanaha, nadqvam se pone da mi otgovori6 a ne prosto da kaje6 "razli4ni hora, razli4ni mneniq" ili tam onzi tvoq laf, koito sy6to ne si izmislila sama no go pi6e6 navsqkyde ...
nakraq, toest predi kraq da obob6tq... vse pak moje da ne si mi razbrala vyprosite.... na vseki se slu4va...vypros4eto mi e "Za6to(s kakva cel) si slojila tazi tema iz forum4etata i s kakvo misli6 4e tq 6te promeni jivota na nqkoi?