Az sam na 14/f na6te bqha v 4ujbina to4no,kogato mi trqbvaha(kakto na vsqko dete)Predi godina se vurnaha okon4atelno,predi se razbirahme(nali se vijdahme samo za nqkolko dni)no sega ne se ponasqme,az gi mrazq te men su6to,probvat se da mi posqgat no az otbivam udara,te mi kre6tat az su6to,kato sa qdosani koi e vinovnia-az.No na men ne mi puka ve4e,da go duhat,ne sam kato teb primerna,bqgam ot u4ili6te pu6a treva(te samo podoziratsega sam na popravitelen po nqkolko predmeta,abe nikoi ne bi iskal takova dete i te mi go kazvat,no i az ne iskam takiva roditeli.S tqh ne moje da se govori,ba6ta mi nqkav prost maika mi nevrozna i kurva,samo az sam normalna(mislia 4e sam osinovena).Pone znam,4e ubih vsi4kite im me4ti za men,az stradam neka i te da stardat
Cyberdyne_101 i az mislia,4e samo s boi se stava 4ovek,no da biqt kogato e trqbvalo,a ne kogato e na 16,to do 7g. na kvo si go nau4il tova e,posle ni6to ne praviat.
suzanna ne si vinovna za ni6to,no ako naistina mnogo te biat moje i kam policia da se obirne6,ne e nujno da tarpi6 poboi6ta