znam che sa mi dali vsichko che mi mislqt samo dobroto i vsichko ostanlo no naistina ne izdurjam ponqkoga imam chuvstvoto che sum samo sredstvo za postigane na tehnite neosushtestveni mechti iskat vinagi da znaqt kude hodq kakvo pravq i t.n. kazvat mi koga da si lqgam koga da stavam i ..abe izobshto vsichko...sa ne si mislete che sa nqkvi otkachalki puskat me na diskoteki i nasam natam no kato tova stane mi zvunqt postoqnno i me pitat dali sled tova SHTE IMA KOI DA ME IZPRATI....hvashtat se za vsqka lo6a ocenka bez da mi dadat shans da im pokazaja che moga da q opravq bez da ima krqsuci i pisuci v nas!!!az sum dostatuchno golqma-na 15 god. moga sama da se grija za sebe si i da re6a kakvo iskam da pravq s jivota si!!!!kato se opitam da govorq s tqh za tova po4vat edni karanici i edno 2-3 chasovo konsko kato se mine prez ocenki i povedenie v uchilishte do tova che ne si "stoq vkushti" koeto e naistina smeshno pri polojenie che trqbva da se pribera v 9:30!!! a na kuponi me puskat no predi tova trqbva da VIDQT S KOI SHTE HODQ!!! naprao shte otkacha!