- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated by ^npocTo^a3^f^:Обезкосмяване-как да кажа на мама
Здравейте!Може би въпросът ми ще ви се стори мноого глупав,но трябва да ви питам.Аз съм на 13 години-момиче и имам косми долу.Обаче,сещате се идва лято и искам да се обезкосмя и се чудя как да кажа на майка си за това?Тя ще ме разбере,но нз как да и кажа.Много ви моля помогнете ми!!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 1 и 7 от правилника!
Благодаря!
Проблема ти не е сериозен, а лично аз не виждам причина на 13 да започваш да си обезкосмяваш трите косъмчета на пу.....! АКо имаш косми под мишниците - там може, но долу е безмислено. На твойта възраст е СЕКСИ да имаш 3 косъмчета там.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Здравейте!Може би въпросът ми ще ви се стори мноого глупав,но трябва да ви питам.Аз съм на 13 години-момиче и имам косми долу.Обаче,сещате се идва лято и искам да се обезкосмя и се чудя как да кажа на майка си за това?Тя ще ме разбере,но нз как да и кажа.Много ви моля помогнете ми!!!!А и да ви питам с какво да се бръсна?Не ми казвайте на козметик щото е супер гадно там да се разкрачиш пред някой непознатЕ плс-ХЕЛП!!!!
Точка 8 от правилника!
Благодаря!
Ми то добре ама работата е,че не са само 3 косъмчета-то е цяла гора напрао!!!Много кофти е като се гледам в огледалото гола.Напрао не ми говори...
В интерес на истината съм привърженик на малкото косми, но повярвай ми, че преувеличаваш. Направи си прическа а не се бръсни! Там кожата е доста чуствителна, а ти си само на 13. Или Кола маска или прическа. Представи си ако сега е гора и започнеш да стимулираш космите с бръснене какво ще стане на 15 или 16 като започнеш да имаш редовно нужда от обезкосмяваме?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
vij sq.....toi naistina e prav che moje bi ako oshte ot sega zapochensh da si tretirash kosmite s brusnene shte porasnat poveche i po barzo...no puk i as sam minala pr4ez tazi situaciq i znam kakvo e.....pone spored men nqma nishtu obshto da se chistish ot dolu nezavismo na kava vuzrast si. vse pak na kolkoto i da si te draznqt i e po hubavo da gi nqma. a puk dokolkoto kak da kajesh na maika ti....mi moje bi prosto sednetete i pogovorete po tozi vapreos i i obqsni ti kak se chuvstvash i gotovo mislq che shte te razberer. sorry aam tochno po tozi vapros ne moga da kaja mnogo poneje as ne bqh kazala na moita kato pochnah da se chista.![]()
"Мамо, аз се обръснах отдолу"
При мен свърши работа.
Успех!![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
ей немоа да разбера що и казвате да
не се бръсне?аз се обръснах там на 13
и доколкото помня наистина си имаше нужда.
от мене един съвет-първо ако са ти мноо
големи космите ги мини с някфа ножичка и
после давай със самобръсначката, накрая
не забравяй крем за след бръснене щото
ше ти излязат пъпки
а по въпроса за майка ти...защо въобще
трябва да и казваш?в крайна сметка
тфа си е твойта п*тка...
napulno sum suglasna, ako ima6 mahai i tva e , maika ti za kvo trqbva da razbiraПървоначално написано от VirginPunk
![]()
Taka e.Ti da ne si nqkvo bebe ta maika ti si4ko da znai ?vse pak ve4e ima6 pravo na sobstveno mnenie!![]()
В зоопарка:
- Тате, видя ли горилата как злобно ни изгледа, а?
- Спокойно сине, все още сме на касата.
ami tq samo v putkata li 6te te zqpa?kato zabeleji,6te i kaje6 ama ...i taka sas samobrasna4ka moje otdolu ama posle s nekuf krem 6toto pupki izlizat.a pod mi6nicite-ako moje6 da potarpi6 1viq pyt e nai-dobre s epilator!kupi si!i za krakata su6to epilator 6toto sas samobrusna4kata stava po-lo6o.tq gi reje,a epilatora gi skube![]()
Аз подкрепям варианта за прическа. Все пак си на 13 и едва ли е толкоз зле работата. А и майка ти случайно ако те види, едва ли ще и направи впечатление колко са ти космите, нали все пак си ги има. А иначе варианта козметик е най-добрия. Но предварително трябва да ги острижеш космите. И кво ти пука? Твойта п..ка да не е единствената, която козметичката е виждала??? Ми кво ще правиш на гинеколог, а? Ами ако е мъж, а? Я се стегни бе, момиче! Това си е само едно тяло, твойто тяло. Трябва да му дадеш най-доброто.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Защо пък да не се бръсне?Тук става дума и за хигиена...тея косми са много кофти и навсичкото отгоре в лятото ако се спарватУжас...по-добре да си ги махне-така ше се чувства наистина добре и свежо,другите обясниха как се прави-докато се къпеш се намазваш с малко сапънче,за да може да се плъзва както трябва самобръсначката,после взимаш съмобрасначката и започваш.Бъди внимателна да не се порежеш.После се намажи с кремче,за да се успокои кожата.Защо да казваш на майка си?Това си е твойта...Не е ли така?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
pffff, ti pa! kfo 6te kazva6 na maika ti?! da ne e dlujna da znae vsi4ko? i kfo, edin den kato re6i6 da pravi6 sex 6te otide6 i 6te kaje6 na maika ti? tc tc tc
Любовта е най-висшата степен на омразата
GOSPODI![]()
Точка 10 от правилника!
Благодаря!
хахахха мен мама ме заведе на коломаска за първи пътПървоначално написано от borovinca
не ги разбирам тези мамета
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ami kakvo da i kazva6 prosto napravi tova koeto iska6,6te doide moment i tq 6te razbere za tfa i nadqvam se da te razbere,vse pak si momi4e i idva lqto![]()
ne se brasni, napravi si kola maska ili si vzemi nazaem epilator, nakarai maika ti da si vzeme ili ako tia ima i go vzemi z malko i se epilirai, niama nugda da i kazvash...niama smisal da ti kaga da se epilirash, nemiaslia che samo zaradi sobstvenia ti komfort triabva da tarpish takviz bolki, pak i ne viarvam che go pravish za sebe si, az niamashe da se epiliram nikade ako niakoi ne dargeshe, ama mai vinagi ima takav chovekhm 100% ne se brasni shte stane mnogo zle posle vseki den triabva, pak i bozka, shtom ti e tolkova merak si napravi edna kola maska, a posle kato te vidi mama shte i kagesh che taka ti e mnogo dobre i shte i se osmihnesh-tvoe si e tialoto, ako shtesh si otregi glavata, samo e i kazvai che vsichki go praviat che niama da i haresa
Ami lesno e otiva6 pri maikati,ne6to po4va6 da i se podmazva6 leko-leko(bez da se oseti 4e i se podmazva6)i na kraq i kazva6 4e lqtoto nablijava i iska6 da si opravi6 triugalnika.Ako ne6to ti kaje na vupreki(ako i tq se brusne)i kaji nali 4e sled kato vsi4ki se brusnat(jeni)kakto i maikati bi trqbvalo i ti.TAm ne6to su4i-vurti nakraq 6te ti dade,nqma stra6no ne se sduhvai4ao mili4ka i se bori dokrai xaxa
Az puk ne vijdam smisul tq da razbira 4e iska6 da si gi mahne6...Se pak si e tvoq putkata
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
I az mislq takaПървоначално написано от e4o
![]()
Upssss sorry tva bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
По тази логика може да и се омайваш още малко и накрая да я питаш може ли да ми го дадат в дупето, а защо не и да очастваш в оргия. Въпросите и без това са от един типаж.Първоначално написано от lina15
Темата е стара, така че момичето отдавна си е решило проблема.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!