Цитирай Първоначално написано от French-Kiss
i az vqrvam v takiva ne6ta...ne znam no maika mi mi e razkazvala kak s edni neini sau4eni4ki za vikali duxove s takava daska za vikane za da gi pitat kakva tema 6te im se padne na ispitite..i toi idval nqkolko pati i im kazval oba4e q pat mai do6al ot teq lo6ite duxove i ne iskal da si tragne...i te go pitali kakvo iska i toi kazal 4e iska 6veps i toi 4ak togava si oti6al...i tova ne e izmislica na maika mi za6toto i ednoto momi4e(to ve4e e jena s deca i tnt) mi e razkazvalo sa6tata istoriq..
pak edin pat bqx 4 klas i xodixme na zeleno y4ili6te i se sabraxme na vikame edin dux ama mu zabravix imeto deto se vika sas 6okolad...i sabraxme se vsi4ki i zapo4naxme da go vikame i posle sled nqkolko minuti vikane kato otvorixme o4i i vidqxme 4e ima malkootxapano ot 6okolada...nz moje i nqkoq ot nas da e otxapala ama vse pak...
ahAHahahahahahaHa oTdaVnA nE sUm Se sMqL tAka cHESno... PurVo zA LoshIq dUh dEtO IskAL sHvePS, posLE zA tOq sUS sHoKOLaDa... aBE tOi dA NE e biL DuhA nA MarMoTa deTO zaViVA sHOKOLadA V StaNiOL
lady_bird aMI... sHtOm sI SAma u vAs... aKo Ne doIDe dUh-A KoiTO shTE VikAsH moJE Li dA doIDA aZ ?