- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Alkoholut ili cigarite
ako trqbva6e da izbirate da pu6ite i da sprete alkohola,ili da piete no da sprete da pu6ite,koe bihte izbrali i za6to?do kakva stepen spored vas vi uvrejda alkohola i do kakva stepen vi uvrejdat cigarite
For such we are made of such will be,alas our frailty is the cause not we!!!
за мен най добре е да спра да пуша и да си пия, ама в моя случай,аз не пуша значи си оставам с това да пияяяяя![]()
да пуша без да пия
za6too??
For such we are made of such will be,alas our frailty is the cause not we!!!
Аз бих се фърлила отнякъде, но никога няма да мога да избера едно от двете... Тва са двете ми радости в живота...иначе цигарите вредят на белите дробове, а алкохола на мозъка... ако гледаме математиката-две отрицателни числа правят положително... и следователно ---> пушете и пийте за здраве :P
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Niama na4in da si izbera,pu6a4 sam ot 6 godini,a pia siaka sabota,nemoga da se razdelia s nito edno ot dvete,a i se jivee samo po vednaj,taka 4e pone da si pojiveia kakto mi haresva
Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!
Цигари не пушим-вредни са.Иначе пийм...даже много...ама нали е кеф-ЩО ДА СПИРАМЕ
nikoi edno !
А алкохолът сякаш не е вреден! Но и аз съм против цигарите - обаче, защото вонят отвратително. Иначе пийвам от време на време винцеПървоначално написано от tra^la^la
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
hAHaHaHahha doBrE smqTAsHПървоначално написано от devil4e
![]()
aZ Piq dostA amA zA sMetkA nA tfA nE pusHA. nE PushA aBsolUtNo NishTO![]()
Замисли се колко хора умират ор РАК и колко от цироза(на катастрофи в нетрезво съсояние и подобни)а цироза...?Първоначално написано от Bimper-ska
оо никога не бих могла да спра да пуша-
не си го представям простосега съм се ограничила
за една седмица ама не издържах и свалих лимита до 2 цигари на дентака че предпочитам да не пия, но
да си пуша
Аз така и така не пия...Ама ако пиех щях да спра да пия и щях да си пуша
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
аз предпочитам да пуша и да не пия
Love is not like anything.Especially a fucking knife!