.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    "В мига, в който човек се роди, е вече достатъчно стар, за да умре."
    Кажете тогава защо да се страхувам? Неизбежно е, а кога - това е божа работа.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Ох, много ме е страх Като си представя, че няма да ме има, че ще съм едно нищо Това ще е краят, в такива неща като друг живот не вярвам Просто няма вечни неща, а с това и хората не сме
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

ми на мен смъртта ми е интересна
    даже много интересна...
    готина е, и в никакъв случай не ме е
    страх да умра.бих умряла за какво ли
    не, стига да има смисъл де-например ако
    4рез моята смърт някой друг може да
    живее-разбира се, защо не(стига другия
    да не разбере никога че съм умряла заради
    него)
    не се страхувам от смъртта-защо ми е да
    треперя пред нещо, което ъака или иначе
    ще ме сполети
    по-важно за мен е как ще живея и с какво
    ще запомня живота си, а не как ще умра...
    макар че би ми се искало да запомнят смъртта
    ми)

a3
    Guest

Normalni li ste?

abe hora vie dobre li ste?edin pat se jivee!!! ne vqrvaite na tiq gluposti za zadgrobniqt jivot i tn. ...jiveite si jivota dokato "Gospod" ne vi go otneme

Guest
    Смъртта иде, затва живейте всяка секунда сякаш ви е последната.

Град
    в Рая
    [b][i] Men adski me e strah ot smartta zashtoto veche vednaj sam q sreshtala i Satanas_Daughter ne si misli che e neshto koi znae kakvo!!! Az vednaj umriah zashtoto mi spria sarceto,sled tova blagodarenie na barzite reakcii na lekarite sam jiva i veche moga da kaja MIL MI E JIVOTA! Ta smartta izobshto ne e koi znae kakvo udovolstvie, poviarvai mi momiche!
    Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    Насти права си , но за мен ако нещо не ми се случи , немога да се страхувам от него..

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    не ме е страх от смъртта
    защо да те е страх от нешо което ще те сполети някои ден?!-просто въпрос на време....даже смъртта е мн интересна
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Голям фен
    mi krai, tamno i takova nikakvo, ma poniakoga si mechtaia i viarvam v preragdania, tva si e kat sam rodena chovek, vseki iska prodalgenie, a mene mnogo me kefat tezi preragdania i istoriiki, no vse pak sam sigurna che niama nishto

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    Цитирай Първоначално написано от NastyG
    [b][i] Men adski me e strah ot smartta zashtoto veche vednaj sam q sreshtala i Satanas_Daughter ne si misli che e neshto koi znae kakvo!!! Az vednaj umriah zashtoto mi spria sarceto,sled tova blagodarenie na barzite reakcii na lekarite sam jiva i veche moga da kaja MIL MI E JIVOTA! Ta smartta izobshto ne e koi znae kakvo udovolstvie, poviarvai mi momiche!
    pfu..i az imam problemi sas sarcet, ponyakoga stra6no mnogo m i se uskoryava pulsa i sa6to taka mi e spiralo... no glednata to4ka na 4ovek ne zavisi samo ot tova, koeto toi prejivyava i az li4no znam, 4e e sega moje pak da mi napravi nyakoi nomer sar4iceto... no ne mi puka osobeno i sam absolutno saglasna sas Satanas_daughter
    we'll die alone like a stone ^^

Град
    в Рая
    Цитирай Първоначално написано от Immortality_
    Цитирай Първоначално написано от NastyG
    pfu..i az imam problemi sas sarcet, ponyakoga stra6no mnogo m i se uskoryava pulsa i sa6to taka mi e spiralo... no glednata to4ka na 4ovek ne zavisi samo ot tova, koeto toi prejivyava i az li4no znam, 4e e sega moje pak da mi napravi nyakoi nomer sar4iceto... no ne mi puka osobeno i sam absolutno saglasna sas Satanas_daughter
    Da obache az biah v koma polovin chas bez puls i bez dishane i edinstvenoto koeto pomnq e che izvednaj mnogo mi se prispa i si zatvorih ochite i ot tam natatak nishto taka che kazvam che nqma nishtokoi znae tolkova interesno i valnuvashto v tva da puknesh i koito si misli drugo da ide na psihiatar
    Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    strah me e ot neq ne iskam da se sblaskvam s neq!!!!Mislq 4e tq e tazi koqto razdelq horata koito se obichat..

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    kraq na edin,no na4aloto na dr jivot

.....нещ0 неизбежно..абе се някога ще пукна тъй че...няма да му мисля от сега

ami za men smurta e ne6tuto deto
    6te me nakara da zabravq stradanieto,
    lubovta,samotata i vsi4ko ostanalo..

Cradle of Death
    Guest
    Sus vseki izminal den se 4udq za6to o6te stavam ot legloto i ne sum umrql. Probval sum no vse provali. No ve4e si ima ne6to koeto me ubiva bavno bavno i tova e samotata i bolkata ot ne6tastieto Sled vreme tozi proces sigurno 6te se zavur6i i togava 6te zapo4ne da vaji praviloto za men NO GUILT NO PAIN i 6te izgubq 4ove6kiq si razsuduk i prosto 6te iz4ezna togava my bleeding black heart stops to beat and my forsaken soul fades away vsi4ko 6te se dopulni togava 6te zapravq vsi4ko.Dori i ako trqbva da ubiq blizuk 4ovek togava nqma da mi migne okoto za6toto ve4e ne 4uvstvam i nepoznavam.
    Ps:Tozi porces sigurno ako kakto varvqt rabotite sled 2-3 godini 6te umre 4ove6koto v men a sled 5-6 procesut 6te e zavur6il.
    Ps:Ne mi se 4udete mnogo mnogo to vpro4em nqma da ste i purvite de

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си