- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Игра "Аватар и подпис"
стига вече темата е приключена дайте малко RESPECT и да има компромиси... във форума има място за секи...
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Като основател на темата "Игра "Аватар и Подпис"" ви заявявам с най-голямо удоволствие, че ще бъда невероятно щастлив, ако аВеР4еТо затвори тематаАко някой реши да погледне, ще забележите, че съм написал няколко пъти да престанат да пишат едни и същи хора, а не съм и само аз
Имаше още един-двама потребители, поели риска да флууднат, които решиха да напишат направо в темата мнението си, че не е правилно да си пишат като в чат едни и същи хора.Изразих съгласието си с тези потребители и пратих ЛС до аВеР4еТо да закрие темата, но...ами нз защо, но тя още не ми е отговорила.Предполагам, че не й се занимава.Но важното е, че напълно подкрепям хората, които мислят, че темата ми трябва да се заключи.Първоначално мн се радвах, че темата ми има такъв успех, но по-късно, когато започнаха да пишат се едни и същи...ами тогава вече се разочаровах, защото превърнаха темата на флуудърска (а тя и без това сама по себе си е флууд
).
Надявам се, че съм бил полезен с нещо за модераторите!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE