Първо -стига вечния въпрос - 'броя на мненията '
тук няма по сплецялни рангове В смисъл,няма значение кой колко мнения има .Важното е какви.Аз може да пиша в игрите но това е за да се разтоваря след тежкия ден.Интернета е за това А не да влезна в форума ,да няма никакви игри и само да давам някакви съвети.Преди по често давах,сега по рядко.Но мисля,че мненията които давам са свестни но и да не са,това са мои мнения които едва ли ще променя
Много пъти съм казвала-ако мислите ,че на мен ми е само за мненията-ами изтрийте ги де.Не ме интересуват.И едва ли някой от по старите потребители на форума ги интересуват ,защото не се гледат броя на мненията
сега ше ти обясня нещо... "Форум"-дадена група хора обединени от своите интереси коментират даден проблем,а "чат"-вид комуникиране
сега тук трябва да си направим 1 сметка - "форум" е различно от "чат" сегааааааа тук идва и твоето мнение: "Интернета е за това " тва не е интернет, а ФОРУМ нека да продължа да разтълкувам думите ти:
"В смисъл,няма значение кой колко мнения има .Важното е какви." - мислиш ли че мненията ти са свестни хахахах е тва е смех... "кефи ме" по хиляда пъти на един човек не е мнение... ако толкова ти се чати земи си един мирк и чати наволя
"А не да влезна в форума ,да няма никакви игри и само да давам някакви съвети." - трябва ли да ти повтарям кво е форум хаххахаха ама че несхватливи деца хахахахха
"Но мисля,че мненията които давам са свестни " - хаххахаха шегаджийка
"но и да не са,това са мои мнения които едва ли ще променя " - тва твойто не е мнение а чат
и сега смятах да направя публична статистика за да направя мръсно на всички вас флуудърите, но ще я дам само като информация:
Според изчисленията:
В "Фън, Фън и пак фън" има 385 теми и 18261 мнения, което означава по 47,4 мнения на една тема. Това е поне тройно по голям коефициент, отколкото в който и да е друг форум.
В темата "Потребители и Аватари" има 1155 мнения, след като темата е стартирана преди 25 дни, което означава по 46,2 мнения на ден. Сега имаме една класацийка за най много мнения в тази тема:
и още една класацийка - за най "преуспял" потребител от 2005 година
1.I^dont^give^a^fuck - регистрирана на 11 февруари 2005 с 1610 мнения. Тя е на 26 място във форума
2.foxy_f - регистритррана на 11 февруари 2005 с 1185 мнения, на 53то място във форума
3.Oyama-no problem - регистриран на 08 април 2005 с 972 мнения. На 72 място във форума
*Статистиката е направена на 23.05.05 02:00 4аса
данните говорят сами за себе си аз няма да ги коментирам
Виж кво млъквай с глупостите си.И ти си тъпа но не съм ти го казала.Смотла.Това,че си тъпа и не схвана ,че говора за мненията които не са ми във фън фън и пак фън а за любов и другите.Аре млъквай и си гледай работата