- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кое е любимото ви радио?
Измъчих се,но не намерих такава тема
амиии... пуснах я
та кое е любимото ви радио![]()
Витоша, Хот ФМ и СитиИма и едно онлайн радио при нас Емоушън и то!
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
city estastveno.no ne sum si smenqla stantziqta pove4e ot godina i poluvina!tolkova mi haresva!![]()
city-sux
veselina-ruuullzzz \mm/
ха...radio NET, заради Sturm Und Drang. също така и classic FM radio.
Radio City rulZ![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ami az sam ot Russe i nqmame radio SITY,taka 4e....ostava radio FRESH.Ai moga da kaja koe e nai ujasnoto radio-RADIO 1.Ujas,ujas![]()
![]()
super golqma tupotia.Daskalkata kato go puska,i napravo zaspivam v 4asa i.Tova sie pulen tormoz da slu6a6 RADIO 1
![]()
![]()
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
Определено "Фреш"![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ne slu6am radio...ina4e veselina ne e lo6o
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
mi az lichno sam za Fresh...ama tva city ne sam go slushala mai trqa da zema da go namerq....ta da go vidq i az![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Estestveno 4e "Fre6"
Ot balgarskite radia nai mi haresva BG Radio!
A tuk kadeto sum slusham samo radio MAXIMA FM!
Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!
Мен пък най-ме кефи Радио 1. Супер яки песнички пускат и никога не ми омръзва! А колкото до радио ФРЕШ смятам, че е супер еднообразно, пускат само едни и същи песни. Радио Сити не съм го слушала, щото тука май не се хваща![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Рядко слушам радио,но предпочетам Сити![]()
Ами май Витоша и Фреш. Сити преди ме кефеше, ама като почнат да въртят една и съща песен по сто пъти и страшно ми омръзва.
"Hominem te esse memento"
kak moje nai-qkoto radio da go nqma v anketata
lubimoto mi radio Mixx![]()
По принцип радио не слушам изобщо. Обаче Радио 1 ми харесва, понеже пускат стари песнички доста, а не като Сити и Фреш само някви хитови неща и по сто часа рекламки.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Radio 1 ... Обожавам ретрото, пък и Сити и Фреш са ненормално еднообразни...иначе и там има хубави нещица, ам бързо ми писват, като ги пуснат по 50тина пъти на ден :P ...
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
Аз най-често слушам радио Витоша, музика много ми харесва, а в последно време почнах да слушам и радио Атлантик.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
az ne slu6am radio...samo, kogato pytuvam nqkade i slu6am,am daje ne znam koe radio e![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Mi az kat0 slu6am radi0 slu6am City 6t0t0 mn si me kefi! I pesnite ne mi 0mryzvat!
az si slu6am Fresh predi i Sity ama tam muzikata e po ednoobrazna i ot na Fresh
City i Fresh![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P