- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Cskari ili Levskari-za6to???
ooo, samo LEVSKI!!!
aa,kakav hubav ma4 napraviha dness)))
levski napravo gi razmaha cska...![]()
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Само левски мноу ясно![]()
[/i]
LEVSKI RULzZzZ![]()
Zna4i mnogo pove4e me kefi siniqt cvqt ot 4erveniqt :P a pyk i poneje ba6ta mi e zaklet CSKA-ar i az mnogo obi4am da go draznq i tfa e edna ot glavnite pri4ini da sym levskarka
![]()
да, едни от малкото добри през последните години.Първоначално написано от monka
и все пак смърт за чорбарите!!
Може би ЦСКА, защото един съученик с който сем постоянно е за този отбор![]()
EI tovaПървоначално написано от foursquare
![]()
za6toto otkakto se pomnya vinagi sa mi haresvali pove4e CSKA kato otbor otkolkoto uefski (ahahahhahaa)... i posle pak im stanah fen4e i o6te si gi ta4a![]()
we'll die alone like a stone ^^
LEVSKI
Говедарке честита ти купа на БГ,пойче няма.Първоначално написано от untoten
Това е разликата между ЦСКА и фк подХуене,едните се радват на титлата и мислят за Европа,а вие сините "фенове" се радвате на мижави купички.Червеният отбор е записан в "Гинес",пък синия го пишат само в "7 Дни Спорт"...
Защо мълчахте на 23 април бе рогчовци?
Защото можете да подкрепяте отбора само при победите.
Футболът Е Игра,А Любовта Към ЦСКА Е Част От Нас!В Сряда Ние Загубихме Една Игра...
К0ЛК0 ПЪТИ ШАМПИ0Н ?! 30 ПЪТИ ШАМПИОН !!!
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
[b]molq?!!??! govedarka li mi kaza???
govedarka moje6 da vika6 na maika si...
vij kakvo az si seradvam daje mnogo...tova, 4e gi bihme cska ne e malko! ai za6to da ne se radvame i na malkite ne6ta![]()
ne sma koi znae kakva futbolna fenka...nito razbiram mnogo ot futbol. gledam si ma4ove za udovolstvie, a ne za da se karam s fenovete na drugi otbori...a tova, 4e nervi6 tolkova, 4e se zaradvah na pobedata na levski e mnogo typo!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
Уахахаа тфа че не си кой знай кфа футболна фенка са вижда (щом си за уеФски...) :PpPPppПървоначално написано от monka
Говедарка не см казал на тебе а на тая унтотен ли е кфо е,дето вика смърт за ч.р.ата.То тфа можи и момче да е ама ко ми пука всъщност.
На тая/тоя унтотен моа кажа смърт за тебе боклук...Уж не е за никой ама кълне...Умирай 4ифут/ке
ГОВЕДА сини вий пак сте втори, а НИЙ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ШАМПИОНИ. Най-ме е яд, че вчера при втория гол на уефски не можахме да нахлуем на терена и да смажем онова говедо шаранков. Срещу ЦСКА пази като за последно, а като играе за националния пуска голове от тъча и трибуните, бати нещастното говедо. РАДВАЙТЕ се рогати, тва ще ви е единствената купа в скоро време. От тука нататък започва червената хегемония. НЯМА МЯСТО В ТАЗИ ДЪЖАВА ЗА ЦИГАНИ И ОТРЕПКИ КАТО ВАС![]()
![]()
![]()
и Интер
и един мърмот.....Първоначално написано от gazovia
.....zaviva 6okolada v staniol...Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
hehe dubre ! Ti mai mn0g0 se vjivqva6 brq 40vek0! Ti da ne se misli6 za futb0list ? Nai g0 bil0 qd det neznam si kf0 ne napravili! Ti mai si4ki gi zima6 p0d 0b6t znamenatel! haha Bahti i fena det si! T0 sigurnu sam0 za da ima kf0 da gleda6 p0 televiziqta sqka sedmica!Първоначално написано от gazovia
A p0 temata az sym za Levski, k0et0 ne 0zna4ava 4e CSKA sa p0-slabiqt 0tb0r! 6t0t0 vseki 0tb0r si ima i slabi i silni strani! Haresfam Levski 6t0t0 Sini0t0 mi e liubimiqt cvqt i 6t0t0 me kefqt igra4ite 6t0t0 mi izglejdat p0-sp0k0ini! Pyk i CSKA-rite sa g0lemi pr0staci s Izvinenie! Aide \/ i da g0 duh*te
И още нещо:
'СИЧКИ ПИЧКИ СА ЧЕРВЕНИ!
![]()
![]()
и Интер
И ти да го духаш.Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
НА ВАШЕТО ЗНАМЕ Е ЮДА,НА НАШЕТО ГРЕЕ ЗВЕЗДА.ВЪВ СИНЪОТО СТАДО РОДИ СЕ ПРЕДАТЕЛ НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ ТОВА ?! ТАКАВА Е ВАЩА ПРИРОДА ТАКАВА Е ВАША СЪДБА,БЪЛГАРИО,МАЙЧИЦЕ СВЯТА ЗАШО ЛИ ТЪРПИМЕ ТОВА ? ВИЙ СРАМ СТЕ ЗА НАЩА РОДИНА,ПОЗОР СТЕ ЗА НАЩА СТРАНА,ЗАЩОТО НА НЕЯ,НА НЕЯ СМЕ НИЕ А НИЕ СМЕ : ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА !!!
Бе много мърмоти се събраха нещ0![]()
ИмА БоЛнИцА ЕдНа,
и ПиРоГоВ сЕ КаЗвА Тя
И щЕ НаПъЛнИ ВсИчКиТе ЛеГлА
С ФеНоВе На ЦсКа
Ае стига сте говорили глупости и сте се псували...по добра съм в псуването повярвай![]()
zElEnA^mAsLiNkA-бравос![]()
Кво да ти кажа, преди си се кефех само на ЦСКА и ПФК УЕФСКИ не ме интересуваше и не му пукаше за тях. Но като гледам наглостта, простотията и най-вече злобата им към ЦСКА, не мога да остана безучастен. Просто съм един ИСТИНСКИ ЦСКА-р и червената идея тече във вените ми. Не се мисля за никъв, просто си изказвам мнението.Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
За левскарите мога да кажа само, че те на първо място мразят ЦСКА и чак след това обичат любимия си отбор, докато ние от ЦСКА на първо място обичаме ОТБОРА СИ, а чак след това ненавиждаме синята лъжа.
![]()
![]()
и Интер
На вашето знаме е ЮДА, на нашето грее звезда. В синьото знаме роди се предател, не ви ли е срам от това? (2) Такава е вашта природа, такава е вашта съдба. Българио, майчице свята, защо ли търпиме това? (2) И срам сте за нашта родина, позор сте за нашта страна, защото на нея, на нея сме ние, а НИЕ сме ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА...
![]()
![]()
и Интер
haha D0bre 4e nie peem nqkfi pr0st0tii za CSKA! P0glednete se kfi ste selqni be! Az ne6t0 da sym pqla? Ne 6t0t0 znam sam0 edn0 - Levski 0le,0le,0le!
haha Ei sladuur 4eki da te pitam edin pr0st vypr0s!
Ti typ li si ili da? haha
Да, много съм тъп. Но по-добре да съм тъп, отколкото да съм уефскарПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
![]()
![]()
и Интер
1.za6toto predi biah ot levski,no mi pisna da se voda po tapata darjava
2.za6toto si4ko mi e sinio,a az vinagi deistvam obratno.
3.lubimite mi rozi sakarvavo 4erveni
Abeee vapreki si4ko sam si ot CSKA,ama gfledai diado mi da ne razbere,4e 6te zapo4ne"Bii 4orbata po glavata,bii,bii,.."![]()
No vapreki si4ko sega sam s 6al na Levskit.e toi e na gadjeto mi de
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Погледнато от друга страна обаче,като си тъп от къде знаеш кфо е левски ,кфо е цска ? Следователно... ?Първоначално написано от gazovia
![]()
![]()
ЦСКА !