.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Голям фен
    ooo, samo LEVSKI!!!
    aa,kakav hubav ma4 napraviha dness)))
    levski napravo gi razmaha cska...
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Само левски мноу ясно

Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)
    [/i]
    LEVSKI RULzZzZ Zna4i mnogo pove4e me kefi siniqt cvqt ot 4erveniqt :P a pyk i poneje ba6ta mi e zaklet CSKA-ar i az mnogo obi4am da go draznq i tfa e edna ot glavnite pri4ini da sym levskarka

Цитирай Първоначално написано от monka
    ooo, samo LEVSKI!!!
    да, едни от малкото добри през последните години.
    и все пак смърт за чорбарите!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Може би ЦСКА, защото един съученик с който сем постоянно е за този отбор

Guest
    Цитирай Първоначално написано от foursquare
    Мирелка ,знаеш какъв ми е отговора , ама другите сигорно не и аз ще го кажа : ЦСКА .

Защо съм цска'р ?Защото пъпа ми е метнат на Българска Армия това е съвсем сериозно.. Баща ми като съм се родил ми е взел пъпа и отишъл на мач на ЦСКА и излезнал на терена на почивката с 2ма стюарди и го метнали на стадиона, на тревечката

Може би и заради това ,че баща ми от дете е ЦСКА'р, родствена линия

Може би виждам ,че те заслужават да ги обичам повече от колкото да обичам левски.

Може би ,червения цвят ми е любимия

Можи бе, сините фенове не ми харесват , а червените са по печени и свестни хора ..

Лично мнение за последното
    EI tova

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    za6toto otkakto se pomnya vinagi sa mi haresvali pove4e CSKA kato otbor otkolkoto uefski (ahahahhahaa)... i posle pak im stanah fen4e i o6te si gi ta4a
    we'll die alone like a stone ^^

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    LEVSKI

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Цитирай Първоначално написано от untoten
    ooo, samo LEVSKI!!!
    да, едни от малкото добри през последните години.
    и все пак смърт за чорбарите!!
    Говедарке честита ти купа на БГ,пойче няма.
    Това е разликата между ЦСКА и фк подХуене,едните се радват на титлата и мислят за Европа,а вие сините "фенове" се радвате на мижави купички.Червеният отбор е записан в "Гинес",пък синия го пишат само в "7 Дни Спорт"...
    Защо мълчахте на 23 април бе рогчовци?
    Защото можете да подкрепяте отбора само при победите.

Футболът Е Игра,А Любовта Към ЦСКА Е Част От Нас!В Сряда Ние Загубихме Една Игра...

К0ЛК0 ПЪТИ ШАМПИ0Н ?! 30 ПЪТИ ШАМПИОН !!!

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Голям фен
    [b]molq?!!??! govedarka li mi kaza???
    govedarka moje6 da vika6 na maika si...
    vij kakvo az si seradvam daje mnogo...tova, 4e gi bihme cska ne e malko! ai za6to da ne se radvame i na malkite ne6ta
    ne sma koi znae kakva futbolna fenka...nito razbiram mnogo ot futbol. gledam si ma4ove za udovolstvie, a ne za da se karam s fenovete na drugi otbori...a tova, 4e nervi6 tolkova, 4e se zaradvah na pobedata na levski e mnogo typo!!!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Повече от фен
    Град
    Amityville
    [b]molq?!!??! govedarka li mi kaza???
    govedarka moje6 da vika6 na maika si...
    vij kakvo az si seradvam daje mnogo...tova, 4e gi bihme cska ne e malko! ai za6to da ne se radvame i na malkite ne6ta
    ne sma koi znae kakva futbolna fenka...nito razbiram mnogo ot futbol. gledam si ma4ove za udovolstvie, a ne za da se karam s fenovete na drugi otbori...a tova, 4e nervi6 tolkova, 4e se zaradvah na pobedata na levski e mnogo typo!!!
    Уахахаа тфа че не си кой знай кфа футболна фенка са вижда (щом си за уеФски...) :PpPPpp
    Говедарка не см казал на тебе а на тая унтотен ли е кфо е,дето вика смърт за ч.р.ата.То тфа можи и момче да е ама ко ми пука всъщност.
    На тая/тоя унтотен моа кажа смърт за тебе боклук...Уж не е за никой ама кълне...Умирай 4ифут/ке

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    ГОВЕДА сини вий пак сте втори, а НИЙ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ШАМПИОНИ. Най-ме е яд, че вчера при втория гол на уефски не можахме да нахлуем на терена и да смажем онова говедо шаранков. Срещу ЦСКА пази като за последно, а като играе за националния пуска голове от тъча и трибуните, бати нещастното говедо. РАДВАЙТЕ се рогати, тва ще ви е единствената купа в скоро време. От тука нататък започва червената хегемония. НЯМА МЯСТО В ТАЗИ ДЪЖАВА ЗА ЦИГАНИ И ОТРЕПКИ КАТО ВАС
    и Интер

Цитирай Първоначално написано от gazovia
    ГОВЕДА сини вий пак сте втори, а НИЙ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ШАМПИОНИ. Най-ме е яд, че вчера при втория гол на уефски не можахме да нахлуем на терена и да смажем онова говеда шаранков. Срещу ЦСКА пази като за последно, а кто играе за националния пуска голове от тъча и трибуните, бати нещастното говедо. РАДВАЙТЕ се рогати, тва ще ви е единствената купа в скоро време. От тука нататък започва червената хегемония. НЯМА МЯСТО В ТАЗИ ДЪЖАВА ЗА ЦИГАНИ И ОТРЕПКИ КАТО ВАС
    и един мърмот.....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    ГОВЕДА сини вий пак сте втори, а НИЙ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ШАМПИОНИ. Най-ме е яд, че вчера при втория гол на уефски не можахме да нахлуем на терена и да смажем онова говеда шаранков. Срещу ЦСКА пази като за последно, а кто играе за националния пуска голове от тъча и трибуните, бати нещастното говедо. РАДВАЙТЕ се рогати, тва ще ви е единствената купа в скоро време. От тука нататък започва червената хегемония. НЯМА МЯСТО В ТАЗИ ДЪЖАВА ЗА ЦИГАНИ И ОТРЕПКИ КАТО ВАС
    и един мърмот.....
    .....zaviva 6okolada v staniol...
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    ГОВЕДА сини вий пак сте втори, а НИЙ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ШАМПИОНИ. Най-ме е яд, че вчера при втория гол на уефски не можахме да нахлуем на терена и да смажем онова говедо шаранков. Срещу ЦСКА пази като за последно, а като играе за националния пуска голове от тъча и трибуните, бати нещастното говедо. РАДВАЙТЕ се рогати, тва ще ви е единствената купа в скоро време. От тука нататък започва червената хегемония. НЯМА МЯСТО В ТАЗИ ДЪЖАВА ЗА ЦИГАНИ И ОТРЕПКИ КАТО ВАС
    hehe dubre ! Ti mai mn0g0 se vjivqva6 brq 40vek0! Ti da ne se misli6 za futb0list ? Nai g0 bil0 qd det neznam si kf0 ne napravili! Ti mai si4ki gi zima6 p0d 0b6t znamenatel! haha Bahti i fena det si! T0 sigurnu sam0 za da ima kf0 da gleda6 p0 televiziqta sqka sedmica!
    A p0 temata az sym za Levski, k0et0 ne 0zna4ava 4e CSKA sa p0-slabiqt 0tb0r! 6t0t0 vseki 0tb0r si ima i slabi i silni strani! Haresfam Levski 6t0t0 Sini0t0 mi e liubimiqt cvqt i 6t0t0 me kefqt igra4ite 6t0t0 mi izglejdat p0-sp0k0ini! Pyk i CSKA-rite sa g0lemi pr0staci s Izvinenie! Aide \/ i da g0 duh*te

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    И още нещо:
    'СИЧКИ ПИЧКИ СА ЧЕРВЕНИ!
    и Интер

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    hehe dubre ! Ti mai mn0g0 se vjivqva6 brq 40vek0! Ti da ne se misli6 za futb0list ? Nai g0 bil0 qd det neznam si kf0 ne napravili! Ti mai si4ki gi zima6 p0d 0b6t znamenatel! haha Bahti i fena det si! T0 sigurnu sam0 za da ima kf0 da gleda6 p0 televiziqta sqka sedmica!
    A p0 temata az sym za Levski, k0et0 ne 0zna4ava 4e CSKA sa p0-slabiqt 0tb0r! 6t0t0 vseki 0tb0r si ima i slabi i silni strani! Haresfam Levski 6t0t0 Sini0t0 mi e liubimiqt cvqt i 6t0t0 me kefqt igra4ite 6t0t0 mi izglejdat p0-sp0k0ini! Pyk i CSKA-rite sa g0lemi pr0staci s Izvinenie! Aide \/ i da g0 duh*te
    И ти да го духаш.

НА ВАШЕТО ЗНАМЕ Е ЮДА,НА НАШЕТО ГРЕЕ ЗВЕЗДА.ВЪВ СИНЪОТО СТАДО РОДИ СЕ ПРЕДАТЕЛ НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ ТОВА ?! ТАКАВА Е ВАЩА ПРИРОДА ТАКАВА Е ВАША СЪДБА,БЪЛГАРИО,МАЙЧИЦЕ СВЯТА ЗАШО ЛИ ТЪРПИМЕ ТОВА ? ВИЙ СРАМ СТЕ ЗА НАЩА РОДИНА,ПОЗОР СТЕ ЗА НАЩА СТРАНА,ЗАЩОТО НА НЕЯ,НА НЕЯ СМЕ НИЕ А НИЕ СМЕ : ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА !!!

Бе много мърмоти се събраха нещ0

ИмА БоЛнИцА ЕдНа,
    и ПиРоГоВ сЕ КаЗвА Тя
    И щЕ НаПъЛнИ ВсИчКиТе ЛеГлА
    С ФеНоВе На ЦсКа

Ае стига сте говорили глупости и сте се псували...по добра съм в псуването повярвай

zElEnA^mAsLiNkA-бравос

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Кво да ти кажа, преди си се кефех само на ЦСКА и ПФК УЕФСКИ не ме интересуваше и не му пукаше за тях. Но като гледам наглостта, простотията и най-вече злобата им към ЦСКА, не мога да остана безучастен. Просто съм един ИСТИНСКИ ЦСКА-р и червената идея тече във вените ми. Не се мисля за никъв, просто си изказвам мнението.
    За левскарите мога да кажа само, че те на първо място мразят ЦСКА и чак след това обичат любимия си отбор, докато ние от ЦСКА на първо място обичаме ОТБОРА СИ, а чак след това ненавиждаме синята лъжа.
    и Интер

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    На вашето знаме е ЮДА, на нашето грее звезда. В синьото знаме роди се предател, не ви ли е срам от това? (2) Такава е вашта природа, такава е вашта съдба. Българио, майчице свята, защо ли търпиме това? (2) И срам сте за нашта родина, позор сте за нашта страна, защото на нея, на нея сме ние, а НИЕ сме ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА...
    и Интер

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    haha D0bre 4e nie peem nqkfi pr0st0tii za CSKA! P0glednete se kfi ste selqni be! Az ne6t0 da sym pqla? Ne 6t0t0 znam sam0 edn0 - Levski 0le,0le,0le!
    haha Ei sladuur 4eki da te pitam edin pr0st vypr0s!
    Ti typ li si ili da? haha

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    haha D0bre 4e nie peem nqkfi pr0st0tii za CSKA! P0glednete se kfi ste selqni be! Az ne6t0 da sym pqla? Ne 6t0t0 znam sam0 edn0 - Levski 0le,0le,0le!
    Да, много съм тъп. Но по-добре да съм тъп, отколкото да съм уефскар
    и Интер

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    1.za6toto predi biah ot levski,no mi pisna da se voda po tapata darjava
    2.za6toto si4ko mi e sinio,a az vinagi deistvam obratno.
    3.lubimite mi rozi sa karvavo 4erveni
    Abeee vapreki si4ko sam si ot CSKA,ama gfledai diado mi da ne razbere,4e 6te zapo4ne"Bii 4orbata po glavata,bii,bii,.."
    No vapreki si4ko sega sam s 6al na Levski t.e toi e na gadjeto mi de
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Да, много съм тъп. Но по-добре да съм тъп, отколкото да съм уефскар
    Погледнато от друга страна обаче,като си тъп от къде знаеш кфо е левски ,кфо е цска ? Следователно... ?

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    ЦСКА !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си