.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Ot4aQaNiQ
    Guest

Girls vijte malko i helpvaite

http://www.angelfire.com/vamp2/d00msday/my_pic/

Sorry 4e vi zanimavam ama sum se ot4aql ve4e.Abe momi4eta tolkova li zle izglejdam i ako e taka kajete kvo da napravq nemoga da si namerq svqstna jena dali e v viziqta problema?

Град
    JIvotut e kratuk napravi go blqskuv
    ne vinagi viziqta e pri4inata,tursi pri4ina v haraktera ti,ili prosto popada6 na takiva jeni,no ne se ot4aivai,6te nameri6 jenata.ne trqbva da si misli6 4e viziqta e napulno tvoq problem,moje i da e,no ne tursi pri4inata samo vuv viziqta,moje da ima mnogo drugi pri4ini,prosto tursi i kontaktuvai pove4e!!!USPEH!
    For such we are made of such will be,alas our frailty is the cause not we!!!

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    Мирелка, не се връзвай на това момиче,незнам за какво живее.. хаха , тъпа си .. преди 2 седмици ,постна тема дали харесваме гаджето ти и даде същите снимки ! ЯД МЕ Е ЧЕ ИМА ТАКИВА ХОРА !! КАкво искаш да ти кажем ?!?!Дали е хубав, нем !

Повече от фен

Re: Girls vijte malko i helpvaite

Цитирай Първоначално написано от Ot4aQaNiQ
    http://www.angelfire.com/vamp2/d00msday/my_pic/

Sorry 4e vi zanimavam ama sum se ot4aql ve4e.Abe momi4eta tolkova li zle izglejdam i ako e taka kajete kvo da napravq nemoga da si namerq svqstna jena dali e v viziqta problema?
    Лелеееееееееее гадняр предупреждавай,че снимките са толкова отвратителни.Пфуууф бременната ми леля ги видя и роди преждевремноо-УПЛАШИ СЕ.Мръсник!
    Тебе май валяк те е газил,че да мязаш на такъв уруд.
    А за жените-ми грозен си бе,ама и не особенно интелигентен май(дълга дума за ТЪП е това,не се обърквай)така че трудно ще си хванеш нещо по-добро от плашилото на бостана!!!

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    аве хора неква не беше ли пускала същите снимки да пита дали гажето и било готино...или аз се бъркам нещо
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Повече от фен
    Град
    точно за това ти говоря

ТАЯ ИМА НЯКАКВИ КОМПЛЕКСИ !!

Cyberdyne_101
    Guest

Масирана атака

Абе, педерастееш ми нещо... Комплексарче си... Виждам страдаш и от липса на самочувствие и огромен недостиг на умствен багаж. Човек, ми ти си идеален за мъж под чехъл. Сигурен съм, ще намериш своята господарка, а може и тя да те намери.
    se ot4aql ve4e.Abe momi4eta tolkova li zle izglejdam
    Ахаххаха, хора тва е гаджето(този път от мъжки пол както виждате).... аххаха.
    Много яко ни ебават нещо. Ама нищо. Нали мога да простея на воля
    П.П. Тъп си, бате
    П.П.2 Тъпа си, ма

Guest
    Ne badete tolkova gadni de.Baaax mu maikata......poznavate li tova mom4e 4e da govorite taka za nego

Cyberdyne_101
    Guest

Ай сиктир

Ми не, но това не ми пречи да съм "критичен"
    Пък и темата е с ебаваща цел.

Цитирай Първоначално написано от foursquare
    Мирелка, не се връзвай на това момиче,незнам за какво живее.. хаха , тъпа си .. преди 2 седмици ,постна тема дали харесваме гаджето ти и даде същите снимки ! ЯД МЕ Е ЧЕ ИМА ТАКИВА ХОРА !! КАкво искаш да ти кажем ?!?!Дали е хубав, нем !
    Прав си, колко си наблюдателен само
    Темата си е за катинарче, вече е имало такава и отвсякъде бликат комплекси от нея
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

o boje!!!syrceto mi se raztuptq
    ei gotin si kefish me)ako iskash IRC nick
    ^Murder^ ne6to si tam

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Цитирай Първоначално написано от foursquare
    Прав си, колко си наблюдателен само
    Темата си е за катинарче, вече е имало такава и отвсякъде бликат комплекси от нея
    та затова съм тук , да наблюдавам
    СЛЕДЯ ВИ )

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    e hubav si

Град
    Po KyPoNiTe:)
    AZ NQMA DA KOMENTIRAM xorata si kazaxa mnenieto za teb podkrepqm gi NE SI XYBAV
    Az SuM TyK, a Ti KuDe Si?
    Az MisLq Za TeB, Ti MisLiSh Li Za MeN?
    Az Te ObiChaM, a Ti MeNe ObiChaShLi Me?
    Az Te BaZiKaM, Ti VrUzVaSh Li Se?))

Голям фен
    heh mi mnogo si grotzen, nemogsh nishto da napravish, shtom i haraktera ti ne te spasiava, viziata nikoga nema da go napravi
    mala kolko mrazia takiva temi, samo za kompleksari

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Wow може ли телефона на момчето от снимките
    Определено не везеята ти е проблема...

DeaTHroW_ReC_F
    Guest
    деа,ама сте прости сички(почти) тука..
    вие кво понеже сте първи красавци?
    я си разгледайте снимките в съседната тема да видите кви сте....се едно няате комплекси..бе я ходете си слушате Ивана и да се кефите..мислех ви за свестни хора,кво нападате момчето.."бил комплексар" ми ти кат не си,той ше е..
    пък и ти,обикновени юзере на тоя форум,и ти не си перфектен..и визията ти не е нещо особено(поне не повечето) ...ако го отречеш,защо,аз пък ще те попитам защо тогава по дяволите си седиш вкъщи и тъпеееш пред компютъра вместо да станеш един модел,манекен или манекенка и да печелиш пари от красотата си(примерно..)
    ама господи,та ти не си бил красив..
    я не убиждайте момчето,вие сте сто пъти по зле(някои де..)
    И не казвам,че аз съм мега красива,не казвам дори,че съм сладка,ама момчето е свестно
    и виж кво,пич,не е само от визията,може би характера ти нещо куца,не се връзвай че си комплексар-секи е малко или повечко такъв..
    кефи се на живота ся е време,кат те гледам не си одъртял,че да си търсиш 'жена' в какъвто и да е смисъл....
    не те познавам,пак ти го казвам,немога да ти кажа къде ти е проблема..остани известно време сам със себе си,разходи се на някое красиво място в града си...усамоти се е така,размишлявай върху личността си ...и ше разбереш(поне при мене действа..)
    ако не..звънкай ше те опознаваме и опраяме

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW_ReC_F
    деа,ама сте прости сички(почти) тука..
    вие кво понеже сте първи красавци?
    я си разгледайте снимките в съседната тема да видите кви сте....се едно няате комплекси..бе я ходете си слушате Ивана и да се кефите..мислех ви за свестни хора,кво нападате момчето.."бил комплексар" ми ти кат не си,той ше е..
    пък и ти,обикновени юзере на тоя форум,и ти не си перфектен..и визията ти не е нещо особено(поне не повечето) ...ако го отречеш,защо,аз пък ще те попитам защо тогава по дяволите си седиш вкъщи и тъпеееш пред компютъра вместо да станеш един модел,манекен или манекенка и да печелиш пари от красотата си(примерно..)
    ама господи,та ти не си бил красив..
    я не убиждайте момчето,вие сте сто пъти по зле(някои де..)
    И не казвам,че аз съм мега красива,не казвам дори,че съм сладка,ама момчето е свестно
    и виж кво,пич,не е само от визията,може би характера ти нещо куца,не се връзвай че си комплексар-секи е малко или повечко такъв..
    кефи се на живота ся е време,кат те гледам не си одъртял,че да си търсиш 'жена' в какъвто и да е смисъл....
    не те познавам,пак ти го казвам,немога да ти кажа къде ти е проблема..остани известно време сам със себе си,разходи се на някое красиво място в града си...усамоти се е така,размишлявай върху личността си ...и ше разбереш(поне при мене действа..)
    ако не..звънкай ше те опознаваме и опраяме
    bravos, respekt $vse pakima hora koito da se zanimavat s takiva

Абе хора ,тоз човек си беше пуснал тема и всички го оплюхме Не се хвърляй ей
    Хубав или не ,не само външния вид е важен

Тра ла ла ,сладичко би ,брутални сте

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Еми на мен не ми харесваш. Но в крайна сметка различните хора имат крайно различни вкусове.
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си