- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Girls vijte malko i helpvaite
http://www.angelfire.com/vamp2/d00msday/my_pic/
Sorry 4e vi zanimavam ama sum se ot4aql ve4e.Abe momi4eta tolkova li zle izglejdam i ako e taka kajete kvo da napravq nemoga da si namerq svqstna jena dali e v viziqta problema?
ne vinagi viziqta e pri4inata,tursi pri4ina v haraktera ti,ili prosto popada6 na takiva jeni,no ne se ot4aivai,6te nameri6 jenata.ne trqbva da si misli6 4e viziqta e napulno tvoq problem,moje i da e,no ne tursi pri4inata samo vuv viziqta,moje da ima mnogo drugi pri4ini,prosto tursi i kontaktuvai pove4e!!!USPEH!
For such we are made of such will be,alas our frailty is the cause not we!!!
Мирелка, не се връзвай на това момиче,незнам за какво живее.. хаха , тъпа си .. преди 2 седмици ,постна тема дали харесваме гаджето ти и даде същите снимки ! ЯД МЕ Е ЧЕ ИМА ТАКИВА ХОРА !! КАкво искаш да ти кажем ?!?!Дали е хубав, нем !
Лелеееееееееее гадняр предупреждавай,че снимките са толкова отвратителни.Пфуууф бременната ми леля ги видя и роди преждевремноо-УПЛАШИ СЕ.Мръсник!Първоначално написано от Ot4aQaNiQ
Тебе май валяк те е газил,че да мязаш на такъв уруд.
А за жените-ми грозен си бе,ама и не особенно интелигентен май(дълга дума за ТЪП е това,не се обърквай)така че трудно ще си хванеш нещо по-добро от плашилото на бостана!!!
аве хора неква не беше ли пускала същите снимки да пита дали гажето и било готино...или аз се бъркам нещо![]()
![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
точно за това ти говоря
ТАЯ ИМА НЯКАКВИ КОМПЛЕКСИ !!
Абе, педерастееш ми нещо... Комплексарче си... Виждам страдаш и от липса на самочувствие и огромен недостиг на умствен багаж. Човек, ми ти си идеален за мъж под чехъл. Сигурен съм, ще намериш своята господарка, а може и тя да те намери.
Ахаххаха, хора тва е гаджето(този път от мъжки пол както виждате).... аххаха.se ot4aql ve4e.Abe momi4eta tolkova li zle izglejdam
Много яко ни ебават нещо.Ама нищо. Нали мога да простея на воля
П.П. Тъп си, бате
П.П.2 Тъпа си, ма![]()
Ne badete tolkova gadni de.Baaax mu maikata......poznavate li tova mom4e 4e da govorite taka za nego![]()
![]()
![]()
![]()
Ми не, но това не ми пречи да съм "критичен"![]()
Пък и темата е с ебаваща цел.
Прав си, колко си наблюдателен самоПървоначално написано от foursquare
![]()
Темата си е за катинарче, вече е имало такава и отвсякъде бликат комплекси от нея![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
o boje!!!syrceto mi se raztuptq
ei gotin si kefish me)ako iskash IRC nick
^Murder^ ne6to si tam![]()
та затова съм тук , да наблюдавамПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
СЛЕДЯ ВИ)
e hubav si![]()
AZ NQMA DA KOMENTIRAM xorata si kazaxa mnenieto za teb podkrepqm gi NE SI XYBAV![]()
Az SuM TyK, a Ti KuDe Si?
Az MisLq Za TeB, Ti MisLiSh Li Za MeN?
Az Te ObiChaM, a Ti MeNe ObiChaShLi Me?
Az Te BaZiKaM, Ti VrUzVaSh Li Se?))
Wow може ли телефона на момчето от снимките![]()
Определено не везеята ти е проблема...
деа,ама сте прости сички(почти) тука..
вие кво понеже сте първи красавци?
я си разгледайте снимките в съседната тема да видите кви сте....се едно няате комплекси..бе я ходете си слушате Ивана и да се кефите..мислех ви за свестни хора,кво нападате момчето.."бил комплексар" ми ти кат не си,той ше е..
пък и ти,обикновени юзере на тоя форум,и ти не си перфектен..и визията ти не е нещо особено(поне не повечето) ...ако го отречеш,защо,аз пък ще те попитам защо тогава по дяволите си седиш вкъщи и тъпеееш пред компютъра вместо да станеш един модел,манекен или манекенка и да печелиш пари от красотата си(примерно..)
ама господи,та ти не си бил красив..
я не убиждайте момчето,вие сте сто пъти по зле(някои де..)
И не казвам,че аз съм мега красива,не казвам дори,че съм сладка,ама момчето е свестно
и виж кво,пич,не е само от визията,може би характера ти нещо куца,не се връзвай че си комплексар-секи е малко или повечко такъв..
кефи се на живота ся е време,кат те гледам не си одъртял,че да си търсиш 'жена' в какъвто и да е смисъл....
не те познавам,пак ти го казвам,немога да ти кажа къде ти е проблема..остани известно време сам със себе си,разходи се на някое красиво място в града си...усамоти се е така,размишлявай върху личността си ...и ше разбереш(поне при мене действа..)
ако не..звънкайше те опознаваме и опраяме
Абе хора ,тоз човек си беше пуснал тема и всички го оплюхме![]()
Не се хвърляй ей
Хубав или не ,не само външния вид е важен![]()
Тра ла ла ,сладичко би ,брутални сте![]()
Еми на мен не ми харесваш. Но в крайна сметка различните хора имат крайно различни вкусове.![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!