деа,ама сте прости сички(почти) тука..
вие кво понеже сте първи красавци?
я си разгледайте снимките в съседната тема да видите кви сте....се едно няате комплекси..бе я ходете си слушате Ивана и да се кефите..мислех ви за свестни хора,кво нападате момчето.."бил комплексар" ми ти кат не си,той ше е..
пък и ти,обикновени юзере на тоя форум,и ти не си перфектен..и визията ти не е нещо особено(поне не повечето) ...ако го отречеш,защо,аз пък ще те попитам защо тогава по дяволите си седиш вкъщи и тъпеееш пред компютъра вместо да станеш един модел,манекен или манекенка и да печелиш пари от красотата си(примерно..)
ама господи,та ти не си бил красив..
я не убиждайте момчето,вие сте сто пъти по зле(някои де..)
И не казвам,че аз съм мега красива,не казвам дори,че съм сладка,ама момчето е свестно
и виж кво,пич,не е само от визията,може би характера ти нещо куца,не се връзвай че си комплексар-секи е малко или повечко такъв..
кефи се на живота ся е време,кат те гледам не си одъртял,че да си търсиш 'жена' в какъвто и да е смисъл....
не те познавам,пак ти го казвам,немога да ти кажа къде ти е проблема..остани известно време сам със себе си,разходи се на някое красиво място в града си...усамоти се е така,размишлявай върху личността си ...и ше разбереш(поне при мене действа..)
ако не..звънкай ше те опознаваме и опраяме