.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: SMSi do globul

SMSi do globul

hora mn vi se molia daite mi link ili pone niakoi sait za smsi do globul adski mi e speshno
    mn mn mn sory ako ima takava tema no niamam nikakvo vreme da ia tarsia imejdu tolkova mn temi mn vi mmolia kajete mi sait4e

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

10x vse pak ama do sega se ma4a s toia i ne ste da se otvori (

Град
    homeless
    www.vazu.com
    Пробвай тук.
    Here in my shadow I'm safe I'm free...I've nowhere else to go but I can't stay where I don't belong.....

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    фак тея сайтове. в тях можеш да пратиш най-много 5 безплатни смса. по-лесно, по-бързо и най-безплатно става от собствения ти мейл. просто пращаш мейл с получател 35989xxxxxx@sms.globul.bg, където хххххх са останалите цифри от глобулския номер, на който искаш да пратиш смс. после пишеш относно, отдолу си пишеш и текста, който ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е на шльокавица, защото повечето телефони не знаят що е кирилица. ограничението брой символи за текст на смса е 480 символа. демек, можеш да пратиш 3 смса наведнъж. по-лесно е и по-бързо. давам ви гаранция, че смса пристига за по-малко от 30 сек., защото лично съм го изпробвал.

Click!

da tve e gotino samo 4e tozi koito go poluchava triabva da prati sms za da moje da go pro4ete tva kofti.niakoi da znae nesto drugo...

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    http://top10irc.hit.bg/
    долния десен ъгъл има за неограничени смс-и до мтел и глобул
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си