.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Град
    JIvotut e kratuk napravi go blqskuv

Cskari ili Levskari-za6to???

napisah tazi tema, ne za6toto iskah da vidq kolko sa fenovete na levski i cska,a za6toto iskam da vidq za6to sa takiva,samo zaradi otbora ili prosto vijdat nqkakva po-golqma realizaciqq!!!
    For such we are made of such will be,alas our frailty is the cause not we!!!

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    Мирелка ,знаеш какъв ми е отговора , ама другите сигорно не и аз ще го кажа : ЦСКА .

Защо съм цска'р ?Защото пъпа ми е метнат на Българска Армия това е съвсем сериозно.. Баща ми като съм се родил ми е взел пъпа и отишъл на мач на ЦСКА и излезнал на терена на почивката с 2ма стюарди и го метнали на стадиона, на тревечката

Може би и заради това ,че баща ми от дете е ЦСКА'р, родствена линия

Може би виждам ,че те заслужават да ги обичам повече от колкото да обичам левски.

Може би ,червения цвят ми е любимия

Можи бе, сините фенове не ми харесват , а червените са по печени и свестни хора ..

Лично мнение за последното

Град
    hehehehe tva za poslednoto-qko mnenie,no pove4eto mi priqteli sa cskari,mn qki horica naistina,no levskkarite sa po-silnite fenove!!!pone za men,vijdala sum kvo pravqt cskari i kvo levskari!!!

Град
    В мисли за нея...САМО и ЕДИНСТВЕНО за нея...
    То момчето преди мен го каза защо сме от ЦСКА.Като изключим това с "пъпа" другите неща въжат и за мен.В рода ми само май чичо ми е от Левски.Да използвам темата,за да честитя 30-тата титла,а утре като направим дубъл купонът ще е пълен.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Обичам те
    [colo=red]То момчето преди мен го каза защо сме от ЦСКА.Като изключим това с "пъпа" другите неща въжат и за мен.В рода ми само май чичо ми е от Левски.Да използвам темата,за да честитя 30-тата титла,а утре като направим дубъл купонът ще е пълен.[/color]

МОЙ ЧОВЕК СИ )
    30-та титла ,2рия отбор в света сме ние по титли ! За това по чужбина като попиташ някой знае ли ЦСКА , те отговарят , разбира се ,тези който разбиха ливърпул,ювентус и куп мн добри отбори !

Повече от фен
    Град
    Мирелка - нищо лично,но вярно ,че феновете на левски са някакси по луди и не разбират можеби ,че все пак това е една игра и заради нея трепат хора, ако си забравила точно фенове на левски метнаха няколко бомбички на мача цска и левски миналта година и посрадоха невинни хора ,който дори не са били на мача !

Град
    VSE PAK FOURSQUARE UPSURT DA ME PRAVI6 CSKARKA!!!NO THANKS ZA MNENIQTA

Град
    в Рая
    Nito ot edin ot dvata otbora ne darja fenka sam Na FC BARCELONA, hodila sam im na mach i sam gledala istinski futbol a ne troshene na stadioni i dai da ubiem sadiqta
    Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!

Град
    A KAKVO 6TE KAJE6 ZA GUNDI,AKO TOZI VELIK FUTBOLIST NE SI BE6E OTI6UL OT TOZI SVQT,NE MISLI6 LI 4E CSKA NQMA6E DA BUDAT TOLKOVA SILNI KAKTO SI MISLI6!!!

Повече от фен
    Град
    Немога да говоря за Гунди или Котков ,защото нито съм ги виждал как играят ,нито нищо,пък и е малко гадно да говорим за хора който ги няма на този свят..

Но за въпроса дали няма да сме били толкова силни,ами ако Ицо Стойчков остана в ЦСКА а не отиде в чужбина ? има още мн играчи на цска който и аз не ги знам а са били много добрии

Град
    no ako sravnim samo poneje mn star priqtel na ba6ta mi poznaval gundi i ako sravnim ico i gundi,da ti kaja 4e ico mnogo padaaaa pred nego!!!vupreki 4e pove4eto ni znaqt rodinata-s Hristo Stoi4kov,no ako Gundi be6e jiv ne s Ico 6te6e da ni znaqt a s Gundi,vupreki 4e ne e bil nacionalniq

Повече от фен
    Град
    Мирелка ,обичам те ,ама не разбираш от футбол ,ще ти кажа някой резултати който показват кой е по велик отбор, за да се придържаме към темата

Град
    в Рая
    Zashto sporite za BG futbola ot minalite godini i ne osaznaete kakvo stava sega po BG stadionite pusnah mach na Levski i CSKA na ispanskite si priqteli da gledat kakvo e izlagane i popitaha kakvo stava na tozi stadion i zashto vsichki se biqt i troshat, kazaha che e adski tapo i smesho i che nqma nishto obshto ot predstavqneto ni v Amerika prez 1994 godina! Az ne razbiram za kakvo sporite kao balgarskiq futbol ne spira da propada ???????????????????????????
    Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!

Повече от фен
    Град
    НастиГ ,разбирам защо говориш така , защото флумента живееш в Испания и правиш сравнение,а няма място за сравнение между бг футбол и испанския ! Ще дойде времето когато ще можем да правим.Сега се започва,само да дадът зелена светлина на президента на ЦСКа и ще видите какво правим

Град
    ceci slun4ice sladko,az ot futbol moje da ne razbiram mnogoo mnogoo ma ot orujiq nali znae6 4e razbiram,taka 4e vnimavai,haha

Повече от фен
    Град
    хаха , ако имаш нож ,давай

Град
    imam 7noja za ubivane-kuv go iska6,s lazarno zato4vane?????mnogo 6te te boli,az sum po burzata smurt-ne6to primerno-Kalashnik

Повече от фен
    Град
    Превърнахме темата във флоод; ) днеска като ме видиш си носи ножа в един джоб и ме клъцни

MILAN&BARCA>ALL
    другите да го духат.
    ЦСКА и ЛЕВСКИ са пълни нещастници. играят като спънати коне. но все пак предпочитам ЛЕВСКИ..

Град
    untoten,10x za tva koeto kaza!!!

Град
    в Рая
    Men ako pitate parvo trqbva da se kultivira malko publikata, da az sam v druga strana i gledam otbori kato Barca i Real Mdrid ama na nito edin mach ne sa opotroshili stadiona nervni fenove!!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    snowboardlady,uspokoi se be momi4e
    ot tvoite 60 mnenia,v tazi tema sigurno ima6 pone 20 ne e nujno da flood-i6,kakto i ne e nujno sled vseki otgovor da blagodari6

ina4e po temata - az sam si levskarka.. za6to li?
    mi i az ne znam... tozi otbor mi izglejda po 4ituv...makar4e maika mi,brat mi,ba6ta mi i dvete mi leli sa CSKA-ri abe ne znam za men Levski si e po dobria otbor ot dvata,makar4e v Bulgaria futbol nqma
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    Amityville
    В България Футбол Има И Винаги Ще Има !!!
    Футбол има там където има истински фенове,защото без феновете футбола си остава просто една игра...(тфа не е моя мисъл )
    Начи за Гунди...Добър футболист да,но не най-добрият!България е имала много по-добри футболисти и от Гунди и от Котков и от Стоичков.Забравяте Петър Жеков,Димитар Якимов,Божидар Искренов...Ако Гунди не беше умрял по тоя начин,бъдете сигурни че той нямаше да е иконата на леФски,щото нали знаете за умрелите трябва да говорим или добро или нищо.
    Нинам ф кфо мерите силата на една агитка...Ако е в това колко хора са убили вярно е феновете на леФски причинаха смъртта на един съвсем обикновен човек при това фен на леФски ! Мисля че бе6е след като ги бихме 1:0 с гол на Митко Иванов ф 36 секунда,99 год. ако не се лъжа.

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Левскар съм, както личи и от подписа ми. Напоследък не ми носи положителни емоции българския футбол и за мен той умря. Сега кара на доизживяване и не знам докога ще продължава тази пародия. Не може да си намалиш бюджета тотално и да имаш пари само за баничка с боза и в същото време да ми претендираш за шампионска лига. А, когато играят 4 български отбора в евротурнирите, тогава пародията е пълна - Зимбру, Беверен (Негърен), Брюж (но те не са лоши), Торпедо и тем подобни знайни и незнайни отбори от дълбокия световен прованс.
    Левски шампион але але!

Голям фен
    zeseka tva si e zial gfivot sam si tkvaz imam i priateli ot tam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си