- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Tedo_davis ??!?!
Хм,нашия обичан tedo_davis се завърна![]()
![]()
Кой е той ? АМи -
http://www.teenproblem.net/f/profile...0a30113f925d73
Ето и малко негови снимки![]()
![]()
http://www.flirt4e.com/picgallery.ph...45fcbdcfa58f62
Сега ми дайте награда ,че съм такъф дедектиВ
4estitka
браво!подозирах аз нещооооо![]()
Леле, каква новина. С коя ръка да се прекръстя, не знам...По флуда ли го позна ?
Първоначално написано от Cyberdyne_101
Мноу ясно![]()
лъже лъже - ако не и бях казал щеше да пита някои админ за ИП адреса и така щеше да разбере :ППървоначално написано от ^I don't give a fuck^
Целта ми беше да видя дали някои може да ме разкрие - глупаво но забавноФук-че печелищ наградата - моето уважение
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ц...не трябваше да му разваляш прикритието...
![]()
А телефона ти и среща с теб ? Бъзикам се![]()
Ейй че съм уважавана![]()
LunaTriCk
ili kakto ti kazvam LunaTiCk ... koi sa shampioni e?!?!)) btw gotin emoticon vkara
ama vij to trqqshe nqkoi da mi razvali prikritieto - to t'va mi beshe nadejdata.^I don't give a fuck^ telefon shte ti dam avgust mesec - ga si zema GSM ;}
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Кво "ц", направо ц-ц-ц...Горикият човек, той се надявал да не го разкриемПървоначално написано от LunaTriCk
То си беше ясно, че е той, ама...Какво да направя, за мене тази тема е нищо друго освен флуууууууууд
![]()
(сега най-вероятно някой ще каже, че не го интересува моето мнение)
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
темата -ясно че е за флууд.Въпроса е ,че вече е разкрит и може да се трие темата или заключи![]()
puaxaxaxa e pone te razkrixa![]()
4eki da q vidqt poe4e hora deПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
Admin-Coki:
Това ква връзка имаше с темата ?Първоначално написано от tedo_davis
ne po temata a po podpisa ti .. t'va beshe li4no izkazvane.!Първоначално написано от LunaTriCk
po temata - nqma kvo da kaja.
Admin-Coki:
Е кой може да е шампион тогава питам аз според теб ???
eee i az znaeh,blee-bleeeПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Да ме убиеш няма да го позная, ако поне малко го познавах може биБраво на теб, че го разкри, но темата е излишна
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Браво![]()
Аз не мога!браво че го откри!Приета си в ЦРУ!Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
Стига сте нафлудвали раздел след раздел. Прекалявате вече.
az znaeh vsi4ko![]()
Аз не го бях срещал във форума, ама знам че така се пише в чата
hehehehhhehheehheeheheh
moq lubimec se zavyrna da pokorqva jenski syrcaaa :P :P :P :P :P
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара