- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kak biha vi promenili parite?
napisah tazi tema za6toto iskah da razbera do kude edin 4ovek moje da stigna-nadolu ili nagore,ako "parite" zaemat 99% ot mozuka mu???
For such we are made of such will be,alas our frailty is the cause not we!!!
Повечето биха казали: ПАРИТЕ НЕ ПРОМЕНЯТ НИЩО!
Е да, ама си променят и то всеки един от нас. Има ли кинти (става въпрос за милиони и милиарди) морала спада, алчността нараства....
Аз лично бих се променила. Бих почнала да излизам в нова среда и там да набутам и бест фр-ката си и двете пак да сме номер едно. Също така бих се изнесла да живея някъде в друго кварталче... ВСЕКИ ЕДИН БИ ГО НАПРАВИЛ, АМА НИКОЙ НЕ БИ ИСКАЛ ДА СИ ПРИЗНАЕ. И дали ще ми се вдигне самочувствието.... Е МН ЯСНОС толкова кинтаж мога да си имам всичко или всеки зависи . Не бих си зарязала и гаджето заради някви мангизи
![]()
Ахх това е мойта Мирелка бе , ей обичам те; )
Има много такива хора.Повечето незнаят какво е чест, какво е достойнство и биха продали всичко за да имат много пари.На този свят не всичко е пари.Разбира се ,без тях неможе.Според мен има по-важни неща от това да имаш яко пари и да караш скъпи коли .За мен по важно е да си обичкам МИРЕЛКА !
mersi mersi naistina mn dobro mnenie!!!
wild{}baby - права си , но ако се замислиш , парите могат да те доведът до мизерия ? до смърт ? помисли си![]()
to4no foursquare iskam da vidq vs mneniq,spored vseki,dokude biha gi doveli
Могат, но не са ли и те тези, които могат да ти дадат всичко? Я ти си помисли?Първоначално написано от foursquare
Да, парите , но също и така , защо едно щастливо семейство неможе ли да ти даде ,един спокоен живот и да ти е кеф ,че си на този свят..
Ако умираш от мизерия и всеки ден се чудиш откъде да намериш 50 стотинки да си купиш хляб... Ще си щастлив ли?Първоначално написано от foursquare
Разбира се ,че не .. Но ти говоря ,че за да си суперрррррр щастлив не са ти нужни купища пари.... !
парите са полезни,но не в големи количества
az obi4am parite i nqma da kriq 4e te mnogo biha me promenili osobenno ako sa mnogo![]()
откъде да знам дали ще ме променят. дайте ми 100000$ и ще видим.
Ако са много - много биха ме променили. Ако имах адски много пари, щях да си направя сиропиталище. Адски ми е кофти да гледам тея деца сирачетата как се мъчат, а в същото време като си помисля, че има хора, дето за прическите на пуделите си дават повече пари, отколкото струва отглеждането на едно дете за година. Абе тоя свят се е побъркал по тия пари!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
nai ve4e jivota![]()
Парите не биха променили мен самата като личност и съм напълно убедена в това. Живота ми, да, той ще се промени, но не и аз!!
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Първоначално написано от wild{}baby
Mnogo losho mislish slance, parite qvno biha promenili teb no ne govori v mnojestveno chislo!!!
Az imah pari no ne se promenih nito si zarqzah sredata nito kompaniqta, nito se praveh na koq sam az nito smenqh kvartali men mi e hubavo tam kadeto sa horata koito me obichat a s pari liubov i priqtelstvo ne se kupuvat!
Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!
Доволен съм от теб НастиПървоначално написано от NastyG
![]()
Аз си държа мн на приятелите и на хората дет си обичам. Но ако имах кинти бих освен тея приятели и нови приятелства в по- големите среди бих завързвала. Иначе тва че любов и приятелство не се зимат с кинти е мн спорна тема. В наши дни имаш ли параляк- имаш всичко!Незнам аз имам доста откачено мислене на тая тема за това няма смисъл да спориме.Първоначално написано от NastyG
П.П. сори че съм те сложила и теб към 'МНОЖЕСТВЕНОТО ЧИСЛО'
Ако имам много пари ще се променя до неузнаваема степен...просто парите развалят човека...а ние си говорим тук за наситина големи суми нали ,но наистина щастието и любовта не могат да се купят с пари...!!!!както Крадецът на праскови...Иво е нямал пари бил е дрипав и мърляв ама се е влюбил във Елисавета!!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
ei parite na sa vsi4ko,a po4ti vsi4ko![]()
Mnogo PravilnoПървоначално написано от wild{}baby
![]()
Ne mislq, che bixa me promenili, no ako imax povechko pari shtqx da udovletvorq mechtite si mechtite na vernite si priqteli...![]()