.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    az sam pristrastena mnoo ot interneta,cigarite i pr mi bez teq 3 ne6ta nemoga
    realnosta e iluziq porodena ot nedostik na alkoxol

Фен
    Град
    sofia
    pristrastena sam kum kolata,muzikata,nai-dobrata si priqtelka,cigarite i jointa(kum drugite narkotici ne sam se pristrastila)

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Zavisimost opredeleno Komutara. Moga i meseci bez nego na kato sedna i nqma spira4ki stoq si i si stoq dori i da mi e skuka i da nqma kakvo da praq q cakna igri4ka q razlgedam nqkoi sait q pusna nov film abe ludnica

Vapreki 4e znam kakvo e zavisimost kam po silni ne6ta i 6tom sam imal volq da se spravq s tqh komputara ne e zavisimost a e slabost
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

dam i az moje da se kaje 4e sym pristrastena kym:
    sladkoto(opitvam se da go namalq
    cigarite(mislq ot nova god da gi spiram
    kym net-a(i nego mislq da namalq
    i mojebi muzikata....

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Ми не няма такова нещо от което съм зависим.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ами... ЗАвисима съм от цигарите, кафето,алкохола(е, тука не чак зависима), шоколада, колата,смешните чанти, излежаването до късно, тъпите шегички, белота,котката ми и... Айде стига засега...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    te toq forum
    cigarite - ama sled n.g. sha se spirat ...
    alkohola ...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Изцяло към футбола... немога без него... ако някой мач се развива кофти за мен после до следващия ми е такова... също нещо без което немога е гаЖето... :P
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Абе вие май не правите разлика между слабост и пристрастеност а ? Е тогава и аз ще отговарям както и вие..
    Пристрастена съм към музиката(през цялото време трябва да слушам музика, ако не слушам тогава ще си пея или ще тананикам), към дъвките тъмно-син орбит(просто не мога да изляза от нас без да имам такава дъвка в устата.. а ако нямам - тичам до най-близкия магазин), телефона ми(ако го няма усещам някфа огроооомна липса), към пиърсингите(като си направиш един после не можеш да спреш) и днес установих че съм мноооооого пристрастена към ФоксЛайф ! Ужас спряха ми програмата и цял ден не спирам да мърморя нервна съм, нареждам всички.. просто не ми заставайте насреща...
    Иначе определено имам слабост към интернета. Не към компютъра, а към ИНТЕРНЕТА. И не за друго, а просто защото по принцип нямам какво да правя, ведната сядам на компа там чаткам,отварят страници и т.н. и времето минава бързо ... а когато нямам нет май повечето ми време минава в спане...

П.П. Към нещата които съм изброила не включвам там най-добри приятели, роднини и т.н., защото към тях не съм просто пристрастена, аз ги ОБИЧАММММ :P

Re: Зависими ли сте?

Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Много ще се зачудят защо тук пускам тази тема, обаче точно ТУК е мястото!
    Зависими ли сте от нещо? Искам да кажа, не само цигари, алкохол, наркотици. Зависимост може да се развие и към храни - например захар. А преди малко по телевизията казаха, че в Китай открили клиника за зависими от ИНТЕРНЕТ! Даже на физиологично ниво се развивала зависимост А до колкото знам, ТВ също предизвиква зависимост. В един филм, главната героиня казваше, че всеки е зависим от нещо, както тя казваше "Всеки има своя Джак. Моят е хероина, твоят е алкохола. Но всеки е зависим от нещо".
    Кой е вашият Джак
    Emi, da.Za radost vse o6te zavisq ot roditelite mi
    Мисли глобално, действай локално!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си