- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Зависими ли сте?
az sam pristrastena mnoo ot interneta,cigarite i pr mi bez teq 3 ne6ta nemoga
realnosta e iluziq porodena ot nedostik na alkoxol
pristrastena sam kum kolata,muzikata,nai-dobrata si priqtelka,cigarite i jointa(kum drugite narkotici ne sam se pristrastila)
Zavisimost opredeleno Komutara. Moga i meseci bez nego na kato sedna i nqma spira4ki stoq si i si stoq dori i da mi e skuka i da nqma kakvo da praq q cakna igri4ka q razlgedam nqkoi sait q pusna nov film abe ludnica![]()
Vapreki 4e znam kakvo e zavisimost kam po silni ne6ta i 6tom sam imal volq da se spravq s tqh komputara ne e zavisimost a e slabost![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
dam i az moje da se kaje 4e sym pristrastena kym:
sladkoto(opitvam se da go namalq
cigarite(mislq ot nova god da gi spiram
kym net-a(i nego mislq da namalq
i mojebi muzikata....![]()
Ми не няма такова нещо от което съм зависим.
Ами... ЗАвисима съм от цигарите, кафето,алкохола(е, тука не чак зависима), шоколада, колата,смешните чанти, излежаването до късно, тъпите шегички, белота,котката ми и... Айде стига засега...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
te toq forum![]()
cigarite - ama sled n.g. sha se spirat ...
alkohola ...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Изцяло към футбола... немога без него... ако някой мач се развива кофти за мен после до следващия ми е такова... също нещо без което немога е гаЖето... :P
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
Абе вие май не правите разлика между слабост и пристрастеност а ?Е тогава и аз ще отговарям както и вие..
Пристрастена съм към музиката(през цялото време трябва да слушам музика, ако не слушам тогава ще си пея или ще тананикам), към дъвките тъмно-син орбит(просто не мога да изляза от нас без да имам такава дъвка в устата.. а ако нямам - тичам до най-близкия магазин), телефона ми(ако го няма усещам някфа огроооомна липса), към пиърсингите(като си направиш един после не можеш да спреш) и днес установих че съм мноооооого пристрастена към ФоксЛайф ! Ужас спряха ми програмата и цял ден не спирам да мърморя нервна съм, нареждам всички.. просто не ми заставайте насреща...
Иначе определено имам слабост към интернета. Не към компютъра, а към ИНТЕРНЕТА. И не за друго, а просто защото по принцип нямам какво да правя, ведната сядам на компа там чаткам,отварят страници и т.н. и времето минава бързо ... а когато нямам нет май повечето ми време минава в спане...![]()
П.П. Към нещата които съм изброила не включвам там най-добри приятели, роднини и т.н., защото към тях не съм просто пристрастена, аз ги ОБИЧАММММ![]()
:P
Emi, da.Za radost vse o6te zavisq ot roditelite miПървоначално написано от Bimper-ska
![]()
![]()
Мисли глобално, действай локално!