- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koi vi e predlagal za pruv put cigara?
po moq iniciativa, s edna moq priqtelka v nas, ma bqhme malki, i tq 4u 4 nqkoi se pribira v ku6ti i po4na da si pruska ot edin dezedorant v ustata, napravo ujas, ma sega kato se setq i mi stava super qko sme6no
![]()
haha ami po skoro si be6e sobstvena
iniciativa) prosto ne obi4am da se vodq
po mnenieto na drugite ili puk nqkoi da mi
kazva kakfo da pravq i kakfo ne![]()
ПриятелБях доста малък някъде 4-5 клас. ОТКАЗАХ!!!
emi az sami4ka po4nah....) ama predi tfa fr ama az se praveh na udarena....i primerana hahahhaHah
mi mai sami4ka si poiskax![]()
ми... уважаващ от мене човек...
после аз си взех една кутия...
изпуших я.... после изчаках 1 месец
видях ,че не се зарибява от цигарите ,ама
пак не ги пуша....поне мен не ме зариби де..
а и нямам нужда...само ако съм нервен може пак..
иначе...![]()
нито един от отговорите...веднъж се заяждах с един съсед и като влязохме в асансюроа той каза "не ми се отваряй толкова много щото ей ся щи ръгна една цигара в устата,щи хареса и ще кажа на брат ти че съм те видял да пушиш и после бой бой бой.."после си дръпнах ама не ми хареса...просто не е за мен(така и не се научих как да правя кръгчета)![]()
mi sami4ka re6ih 4e iskam da probvam i vzeh edna ot cigarite na na6te i taka.....
Pri men be6e sa6toto,no se zadavih,za6toto glatnah celiq dim... :PПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
баща ми за да "вида колко е лошо"
Мисля, че беше някой френд, но не съм сигурен.![]()
Samo sau4eni4kite mi sa mi predlagali cigari,no az vinagi sum otkazvala.
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Еми при мене,се бяхме събрали(преди 2-3години)3 приятелки и решихме да си купиме цигари,нали да видим кво...и оттогава и трите си пушиме редовно
Feel my pain
Една приятелка ми предложи и аз се съгласих. Ако не беше тя, сигурно щях да го направя сама. Просто исках да опитам. Не знам защо, но наистина исках да знам какво е. Е, разбрах, вече около 2 години откак си продължавам. Не съжалявам. Може и да звучи странно на някои, но на мен си ми харесва. Сега ми се пуши и ще пуша, за после не знам.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
mi men pyrvo beshe tatko ama tva ne go broq shtot bqh adski malyk inache edin frend predi 6 meseca vika dai si kupim edna kutiq orient express da vidim kvo e nali sa mnogo tejki i taka ve4e 6 meseca si pusha koeto ne go cenq ama nemoga da otkriq vse oshte nachin da spra.
Едно бивш!И симе изкефи и си пуша
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
na men mi predloji nai-dobrata priqtelka no 4esno kazano izob6to ne sum o4arovana tova si e pulna gadost a i vredi na kojata,zubite,da ne govorim za drobovete no vse pak bulgaria e svobodna durjava i vseki moje da pravi kakvoto si iska
Аз сама. Нали и аз исках да съм гъзарка. Ама никога няма да забравя физиономиите на онези пичове, които ме мислеха за невероятно мила, невинна и непокварена в това отношение. Умрях си от кеф. Още си пуша. И през какво ли не минах. Пушех много, па ги спирах, па сега си пуша малко, понякога със седмици не пуша, ама няма да ги спирам за какво?!
Може да вредят на много неща и физически, и психически, но проблемите ми пък са по-поносими като пуша.
miii...na mene za pruv put mi predloji 1 sau4enik v 5ti ili 6ti klas az otkazah ama kato se pribrah v nas na maika mi misteriozno i iz4eznaha 4-5 cigarii ot togaa se taka i iz4ezvat ma ve4e ne e misteriozno
![]()
PoNqKoGa SeDq I sI mIsLq,DrUg PuT pRoStO sI sEDq!))_Me4y PuH_
Позната в дискотеката (дечкотеката)...![]()
да братовчед ми. историята беше, че ако не запаля ще ми тегли 100 чимбера, запалих и реших че е мноо гъзарско. е не е ма са си пуша яко