заначи не мога да си вляза със първата ми регистрация коята е svetla_88 i meila mi e dessyslava_88@abv.bg ИСКАМ ТИЯ МОДЕРАТОРИ ИЛИ АДМИНИСТРАТОРИ КОИТО И ДА СА ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА!!!!!!! ЗАЩО НЕ МИ ИЗПРАЩА МЕИЛ НА ПОЩАТА СЛЕД КАТО ПАРОЛАТА МИ Е СМЕНЕНА ? ИСКАМ ДА МИ ИЗПРАТИТЕ НОВА ОПИТАХ ОКОЛО 100 ПЪТИ НО ВСЕ НЕ ПОЛУЧАВАМ МЕЙЛ ВСИЧКО МИ Е ТОЧНО И ПОТРЕБИТАЛСКОТО ИМЕ И ПОЩАТА И ВСИЧКО !!!!
ТА МОЛЯ ВИ ОПРАВЕТЕ СИ НЕЩАТА И ИСКАМ НОВА ПАРОЛА ДА МИ СЕ ПРАТИ ВЪЗМОЖНО НАЙ БЪРЗО!!!!!!![]()
ИСКАМ СИ СТАРАТА РЕГИСТРАЦИЯ
![]()
животът продължава въпреки раздялата ,въпреки болката ,въпреки сълзите!Покажи че можеш и без него и че не е единствен!
twa e newyzmozeno da ti pratqt...uz ima takaa opciq ama az kato pitah za pass-a na korn___ i te mi wikat 4e nemoe mu q pratqt po maila
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
E И АЗ КАКВО ДА НАПРАВЯ??????????????
ИСКАМ СИ СТАРАТА РЕГИСТРАЦИЯ ТОВА Е КЪМ ОРГАНИЗИРАНИТЕ МОДЕРАТОРИ ИЛИ АДМИНИСТРАТОРИ !
ВЪРШЕТЕ СИ РАБОТОТА!
КАК МОЖЕ ДА ИМАТЕ ТАКАВА ОПЦИЯ И ДА НЕ ВЪРШИ РАБОТА?????
ЕМИ ТВА СЕ ВИКА БЪЛГАРСКА РАБОТА!![]()
![]()
![]()
![]()
животът продължава въпреки раздялата ,въпреки болката ,въпреки сълзите!Покажи че можеш и без него и че не е единствен!
офф тихо малко,а?Какво са ти виновни модераторите ?! Те НЕ могат да ти сменят ника !
Прати лично на един от двамата :
http://www.teenproblem.net/f/profile...iewprofile&u=3
http://www.teenproblem.net/f/profile...iewprofile&u=7
КАК ТИХО? НА КОЙ ВИКАШ ТИХО?А?
ЩЕ ПРАТЯ МН ЯСНО ТО ТВА НИ СИ ТРАЕ!
на теб викам тихо,цепна ли ? пак да ти го кажа желаеш ли ?
то и ти не се траеш![]()
абе някой да те кара да отговаряшБто бива бива ама..... била съм нахална .... хахаххаПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
нали затва е тоя раздел в края на крайщатата !!!!!!!!!
аз имам проблем и пиша ! това е !
То като не можеш сама да се сетиш и мрънкаш наляво -надясно какда не ти отговора?абе някой да те кара да отговаряш
PEACE не ми се занимава![]()
Abee ti za kvo si msili6 4e az sam s nov nik,ee ni6to,aide zapo4va6 na novo,kvo da se prai,polu4avat se i gre6ki![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
dae dae .... i az taka 6tqh da kaja ....Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
оффффф като не ти се чете недей ма!
На мен ли говориш ма ? офсо ?Първоначално написано от svetla_88
хаха стига , Приятелка , остави я тази светла_88 ахахПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
moderatorite, mai po-hubavo da zakliu4at tazi tema, za6toto vsi4ki se izpokaraha..
No MaN, No CrY!!!
\m/
Nedeite da zatvarqte temata be takmo pochna da stava interesno![]()
![]()
и после аз съм била интригантка...Първоначално написано от Kittie_