- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Nazad vav vremeto!
Izvinete ako temata ne e za tyk no mnogo se 4ydix kade da q sloja i re6ix tyk.
Imam nqkolko vaprosa kam vas :P
Kakvo bixte napravili ako imate 3 6ansa da varnete vremeto nazad i promenite nqkoq tragediq i ili ne6o koeto neiskate da se e bilo sly4ilo?Kak bixte podredili ne6ata po vajnost?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Zdraveite na si4ki!
1.Ako az imax vazmojnosta da varna vremeto nazat bix se varnala nqkade 5 ili 6 godini nazat i da napravq taka 4e edin ot doktorite na dqdo da ne obarkava nikakvi injekcii i toi de ne ymre.
2. bix napravila taka 4e strinka da ne zabremenqva i da ne rodi psihi4esko bolno dete![]()
3.Bix iskala da predodvratq te6kata operasiq koqto me nakara minaloto lqto da buda na raba na zivota mi.
mi spored men nqmam 4ak takiva frapira6ti gre6ki ,koito da iskam da promenq...
puk i spored men ako promenq ne6to v minaloto si,nastoq6teto mi bi izglejdalo po drug na4in ...
a az si haresvam nastoq6teto![]()
taka4e ni6to ne iskam da promenqm...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Dqdo mi i baba mi da ne bqha pochinali
i moje bi da predotvrata nechiq chujda smyrt-i to na mlad chovek
kato se zamislq ne iskam da promenqm nishto v jivota si!vsqko edno neshto me e nalu4ilo da produljavam i da ne se vrushtam kum minaloto!Ne iskam da promenqm ubitiqta...sled kato sa stanali,take e trqbvalo!Iskam da jiveq za utreshniq den,a ne da se vrushtam vuv v4erashniq i da promenqm neshtata...
ami, ako tryabva6e da otgovorya na vaprosa predi da gledam "the butterfly effect" moje bi 6tyah da promenya dosta ne6ta...
no ako promenya ne6to- koi znae ... moje6e da ne sam tuk, da ne pi6a v tozi forum i moje bi nyama6e da imam malkoto radosti, koito imam sega.
za tova ne bih promenila ni6to, za6toto i ne moga.![]()
we'll die alone like a stone ^^
Не бих била толкова чувствителна /поне бих се опитала/, защото сега всички ме мислят за такава...
не бих лъгала един много скъп за мен човек
също... сега не се сещам.
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Ако можех да се върна назад , бих направила така че дядо ми да не почине...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Не бих се родила!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
бих направила така,че един мой съученик да не умира
бих избегнала някои караници с хора,на които държа....
мисля ,че засега е това...не се сещам да съм правила някои големи грешки в живота си засега...надявам се и занапред да не ги правя![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)