- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лекарство за стимулиране на мозъчната дейност
ами значи преди имаше една тема за някакво там дето стимулирало мозъ1ната дейност и не водило до пристрастяване.. може ли пак да ми го кажете, защото го забеавих а не мога да намеря темата
благодаря ви предварително!
Обичаш ли обичай силно.Намразиш ли завинаги мрази.Не съжалявай никого и нищо едва ли някой теб ще съжали...
По телевизията рекламират такива хапчета - за оросяване на мозъка, при студ в крайниците, за запаметяване... В момента не си спомням името.
Ще ти препоръчам да наблегнеш на ядките и предимно на орехите (може в комбинация с мед)...
Ми значи то има такива хапчета на билкова основа..има за преумора,има за стрс и т.н.
Отиди в някоя аптека и попитай,ще ти препоръчат нещо и е важно на колко години си.
Иначе аз ти препоръчвам Мемо плюс и също да комбинираш със пчелен прашец(съдържа много полезни вещества и въобще засилва имунната система)![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
ginko biloba, ginko prim, vsi4ki takiva podobni sa za orosqvane na mozuka i krainicite![]()
Има и едно Фитин но при него проблема е ,че трябва да се взима половин час преди ядене.Според мен ефекта е по скоро психически но от мен да мине.
Първоначално написано от AvLee
Ае не се занимавай с глупости. Достатъчно е да си проветряваш стаята...![]()
![]()
Аз лично съм пила някви с гинко билоба, ама ефект никакъв. Най-добре яж мед с орехи или покълнало жито. Това наистина действа. По-умен не ставаш, ама е супер полезно за мозъка.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!