.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: MURZEL!!!!help!!

Hybrid View

MURZEL!!!!help!!

Kajete ne6to protiv murzel???Mnogo me murzi ve4e ni6to ne mi se pravi,puk to4no sega trqbva da se stqgam!!I kafetata ve4e ne pomagat||Kajete ne6to???HELP!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Фен
    Град
    София
    Хахаха при това няма помагане. Щом си пробвала с кафета, сега пробвай с RedBuL.

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    i az sam golqm murzel...
    ponqkoga daze me myrzi da gledam
    no kwo da se prai ...twa e s/u murzela ni6to ne moze se naprai ...
    ako trq swyr6i6 ne6to a te murzi prosto trq ima6 wolq...ama trq q ima6 a nqkoi hora hi4 ne q imat
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    Цитирай Първоначално написано от naty

ako trq swyr6i6 ne6to a te murzi prosto trq ima6 wolq...ama trq q ima6 a nqkoi hora hi4 ne q imat
    i az taka mislq.. !! :P
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Ох, и мен ме е обзел един мързел сега...но трябва да се амбицираш,защото знаеш , че още малко остава до края на учебната година и после ще си починеш надявам се заслужено.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Оууу..и аз така...ти защо си мислиш, че ми е малко зор да се видим сега?

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Няма лечение :P Минава от самосебе си. Иначе тва за волята е вярно според мен
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    MYRZEL da pomaga na MYRZEL...Chuvalo li se e takova...I az sym takava mnogo e kofti i zasyjalenie osven motivaciqta i volqta nishto drugo na pomaga de da imashe hapcheta pod ryka...

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    Няма лечение :P Минава от самосебе си. Иначе тва за волята е вярно според мен
    Хаха минава. Тва нема оправия. Хората са си го казали - Които си е тъп обикновенно си е тъп цял живот. Та така и тука. Които си е мързел обикновенно е мързел за цял живот.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Аз днеска имам изпит. Значи вчера, докато учех, изпих 5(пет!) нескафе фрапета, а по принцип не пия кафе ИЗОБЩО! И така цял ден бях бодра. Иначе първия ден от ученето, докато четях, заспах 5-6 пъти над учебника! Обаче това се получава, понеже материята е адски скучна. Айде и да стискате палци да взема изпита.
    А лекарство - НЯМА! Аз освен с кафенце, се пробуждам и с 1 час каране на колело, обаче сами разбирате, че просто нямам време за това, докато уча. Но по принцип тоя т.нар. "мързел" идва от ниското кръвно и пролетната умора. Единственият лек е активният спорт. Поне при мен 1 час активно каране направо ме събужда!

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си