Да Българче щи разместат гънките на мозъка от дърпане....стига не плаши момичето...снимките не ги виждам ма до колкото виждам става дума за dreadlocks Раста е култура не прическа ако ше наричаме нещата с истинските им имена...та тази прическа мога да ти кажа че я правят в някои салони но не много качествено доколкото съм чувал...в смисал опитват се ма не става както трябва...тряя си намериш някой от растафарите да пораспиташ....истсинските се плетът сами...сигурно знаеш че се плете с восък и искам много търпение докато те оплетът цялата....косата колко трябва да е дълга ли...ми достатъчно за да се оплете....да кажем че минимума е до раменете...може да ти е до кръса друг въпрос че докато те оплетът пе се сбръчкаш....за пари не знам....не съм много на ясно...
Цитирай Първоначално написано от girlpower
Ами виж аз преди три месеца бях така!Ама не се харесах!За тази "услуга" дадох 24лв.!
Много ми е интересно кфо стана после щото ако говориме за едно и също нещо знам че тая прическа за да я махнеш или нула номер или оставаш да си израсне което е доста грозно щото все едно ти висят лайна от главата