Абе ти си станал голям фен на плитките обачеПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
hora ima malka (nikak ne e malka ako trqbva da sme 4estni)razlika mejdu rasti i negarski plitki.kato ne znaete po dobre si mal4ete. i mejdu drugoto negarskite plitki me kefat super mnogo i sega mai i az 6te vzema da si napravq.
Ох колко пъти да ви казвам в темата става Въпрос за такива плитки!!!
Lozenec Hills Is Where I Live
Абе хора,много сте зле,извинявайте!Правете разлика моля ви се между dreadlocks и плитките,за които говори момчето.И btw мамка му спрете да използвате тъпата дума "расти"...Има някои идиоти (никой конкретно нямам впредвид) като кажат расти и се мислят за най-големите.
Тия плитки,за които питаш,могат да ти ги направят в някои фризиорски салон,ама до колкото знам са си бая кинти,още повече ако косата е дълга.Абе имаше някъв брой на някакво модно списание,където пишеше подробно за този вид прическа,ама не помня хич.Ако идеш в някой по-специализиран фризиорски салон няма как да не ти обяснят и т.н.А иначе само за пояснение на някои dreadlocks можеш и сам да си ги направиш с кука.Поне един мой приятел успя,макар и с доста усилия за няколко дена..
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
пхахахах раста...вий добре ли сте ве....първо това са си просто плитки...дето ги правят по курортите всяко лято...и второ нямате никаква представа какво е раста тей че по добре не говорете...растафариянство о си е цяля религия а прическата (раста) си е цяло изкуство...евала на тези които се изказаха компетентно по въпроса за dread-ите ..![]()
Ахахахахахахахахахахахфа.. ..вие сте наистина уникални идотиииииииииииииииииииии иии
Kajete kak se pravqt ti cornrows samo do polovinata kakto e na tva momi4e !?! Demek kakvo predstavlqvat kak to4no se pletat ako nqkoi znae ?!?!
Kajete dee !!?!?! Styiga s tooo shiban spam !
Хахах еи много разбирачи в тоя форум еиПървоначално написано от SneJna_
А за прическата - мене хич не ме кефи такава.Тва си е няква негърска прическа,ти не врявам да си негър...
тва беше мн просто от твоя страна....беше си чист расизъм и негър да е
pi6ete mi na nani_20@abv.bg a zpleta vsqkakvi plitki
КАто каза негърски плитки се смутих как някой негър може да играе с такива защото те са по метър и нещо плитки, които си се веят и може да се обесиш на ринга с тях![]()
Идеята ти е хубава да си направиш рибена кост. Докарай си я в няква форма и не гледай как му стои на Iverson, щото той е негър и няма да ти отива.
Ако не си с АФРО коса дори и да ти направят никога нема да прилича на оназ чернилка от снимката ти. За неколко дни се скапват и искат мноо пари. Предполагам, че в някой голем фризиорски салон ще могат да ти ги направят. А за пича който каза, че dreadlocks се правят за 1 час на целата глава мога само 1 да му кажа - БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХА !!!!!!!!!!!!!!!!
За 1 час едното дредче може, но целата глава....и не се излагайте с куки - ако немате търпение да се сплетат сами(малко са тия които траят такава миризма) си направете с топиране и допълнително оплетете с куката, не се прецаквайте да си ги направите изцяло с плетене - скапват се за 1-2-3 месеца, а топираните...държат докато не ги отрежете
-
КФИ СА ТЕЗ НЕГЪРСКИ ПЛИТКИ БЕ ? НЕГЪРСКИ...хах - виждал съм негър с козуначени(2 големи плитки), с корнроу и естествено с ДРЕДОВЕ(раста) - казвай си го корнроу - този който може да ти помогне сигурно знае как се казват наистина - CORNROW
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
Taka bih iskal da vi popitam kolko naj kusa trqbva da ti e kosata za da moje6 da pochne6 da se splitash na cornrows(plitki) .... kato cm da mi kajete naj kuso kolko trqbva da e mersi predvaritelno ....
Първоначално написано от VirginPunk
Първоначално написано от DeziRe^
Плетат се на принципа на рибена кост ! Ако искаш да са само до половината плетеш до където искаш и после връзваш с ластик =) Ако искаш до долу , плетеш до края и връзваш с ластик =) Ако знаеш как се плете рибена кост ще успееш да сплетер и това ! =Р
А тези който не правят разлика между раста и вплетена пликта да не говорят !!!
върви на фризиор и питай![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
глупаво е да спорите за нещто за което сами сте си изградили мнение,като сте гледали отстрани само,като растите просто сте много смешни отстрани![]()
![]()
![]()
![]()
(стара тема)![]()