.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Kak da q pomolq da ...

Znachi sega, imam edin problem, problem e dosta silna duma, no vse pak. Ot skoro vreme spq s gadjeto si i tq e strashno krasiva i adski mnogo mi haresva, samo che se e obrasnala navsqkade, no ne i tam kadeto trqbva - po intimnite mesta. Parvonachalno nqmah nishto protiv, sega veche iskam malko da se poopravi tam, za dobroto i na dvamata(az razbira se shte i se otplatq podonavashto). Strah me e da i go kaja v prav text, zashtoto moje da se obidi, no vse pak e po-dobre da sloji 1 brasnach Ako moje nqkoi da mi pomogne sas savet kakvo da pravq? Ako ne moje, ne bolka za umirane. Mersi predvaritelno

I na men da ti kaja mi beshe dosta trudno, no kazah na gadjeto "Shte imash li neshto protiv da ponamalish okosmqvaneto si okolo onova sladko mestence, zashtoto mnogo obicham da pravq frenska lubov" i ako se nacupi i kaji che iskash da i dostavqsh varhovno udovolstvie s ezika si, no po tozi nachin ti e trudnichko.

DUDU
    Guest

Opitai

Opitai da i kajesh pda si napravi pricheska i i dai purvo ti primera.... posle neshtata shte se ulesniat.

Голям фен
    kato me pomoliha se obrasnah, ne se obidih ma mi go kazoha milo tai che posto ia pomoli, neviarvam da ima neshto protiv, ili pak i dai primer

Фен
    Град
    Предградие 13

Re: Kak da q pomolq da ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Znachi sega, imam edin problem, problem e dosta silna duma, no vse pak. Ot skoro vreme spq s gadjeto si i tq e strashno krasiva i adski mnogo mi haresva, samo che se e obrasnala navsqkade, no ne i tam kadeto trqbva - po intimnite mesta. Parvonachalno nqmah nishto protiv, sega veche iskam malko da se poopravi tam, za dobroto i na dvamata(az razbira se shte i se otplatq podonavashto). Strah me e da i go kaja v prav text, zashtoto moje da se obidi, no vse pak e po-dobre da sloji 1 brasnach Ako moje nqkoi da mi pomogne sas savet kakvo da pravq? Ako ne moje, ne bolka za umirane. Mersi predvaritelno
    Ами малко са момичетата,които няма да се обидят.Все пак това не като да им кажеш що не си скасиш косата.
    Можеш примерно да и покажеш на няколко пъти ако не си и показал вече де какво удоволствие е френската любов.Ако и хареса сама ще се сети да се пооправи за да има по-голямо удоволствие.Ако не по стария изпитан метод с приятелките.Хващаш и приятелките и ги мошил да паснат малко хелп.Да започнат да си говорят ужким на майтап и накрая д аподметнат примерно,че когато окосмяването е по-малко или никакво удоволствието е по голямо и некви ей такива те си знаят .Ако не има един друг начин ама трябва да пипаш тактично защото може да я нариниш маничко.Като се съберете компанията,започнете да си говорите за нещо подобно и накаря стигнете до там.Изкажи си примерно мнението или се съгласи с някой че е по приятно и на двамата ако жената се избрасне но и покажи на нея,че много не ти пука и ти е се тая,защото може да се засегне.Сама ще се досети след време.

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Хм...Момиче което не си оправя триъгълника...странна работа,че то без си е 1000пъти по-комфортно,хигиенично и въобще гот.Пък и щом водите и сексуален живот...мисля че би трябвало да се досети,но можеш наистин да и направиш някой друг намек,ако държи на теб,няма да се обиди,а ще действа
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Град
    В гората на самотата
    Ами защо не опиташ да се обръснеш ти ако вече не си де и може би ще се досети и ще се обръсне и тя.
    И нали знаеш че на един голям проблем най-простото решение е вярното.
    Просто и кажи да се обръсне или и загатни ако не можеш направо и ако тя има чувства към теб няма да се засегне бади сигурен.
    А това не е нищо лошо и срамно да си браснат-даже е адски хигиенично и удобно .
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

mmmm.......
    zavedi q v banqta, malko nenost, celuvki ala bala..kaji i 4e mnogo ti haresva da gleda6 tqkloto i.....4e ti haresva tova,4e maha kosmite ot drugite mesta..i 4e mnogo 6te te vazbudi da vidi6 golo i onova mestence..prez tova vreme q gali tam i napravo vzemi brusna4ai deistvai..ne mislq 4e 6te se drupne....deliktano!
    Get S C A N D A L O US ! ! !

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Amm i az mislq 4e trqbva da go naprvish ti opredleno shte i haresa samo da ne q porejesh vnimatelno

shdyyY
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от S C A N D A L O U S
    mmmm.......
    zavedi q v banqta, malko nenost, celuvki ala bala..kaji i 4e mnogo ti haresva da gleda6 tqkloto i.....4e ti haresva tova,4e maha kosmite ot drugite mesta..i 4e mnogo 6te te vazbudi da vidi6 golo i onova mestence..prez tova vreme q gali tam i napravo vzemi brusna4ai deistvai..ne mislq 4e 6te se drupne....deliktano!
    xexe pri men stana to4no taka mislq 4e tozi e nai dobriq variant!!!suble4e me gola i me zavede v banqta be6e daje super priqtno i mnogo sexytaka 4e davai!

Цитирай Първоначално написано от shdyyY
    mmmm.......
    xexe pri men stana to4no taka mislq 4e tozi e nai dobriq variant!!!suble4e me gola i me zavede v banqta be6e daje super priqtno i mnogo sexytaka 4e davai!
    I az taka mislq. Nai-dobre ti q poobrasni lekirko kakto na teb ti haresva

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    хаха На мен никой не ми е правил намеци,аз сама се усетих още преди доста години,че е време
    Иначе...просто и кажи,че повече ще ти хареса онова местенце,ако е гладко и голичко

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

хмм..нямала съм такъв проблем.добре 4е съм се усетила на време но ако имах не би ми харесало да ми го кажат грубо.за това маи наи добре сам да деиства6 в банята или да се примири6

Повече от фен
    Град
    HELL
    be hva6tai bryzna4a i q ostrigvai ...

Цитирай Първоначално написано от joro_tev
    I na men da ti kaja mi beshe dosta trudno, no kazah na gadjeto "Shte imash li neshto protiv da ponamalish okosmqvaneto si okolo onova sladko mestence, zashtoto mnogo obicham da pravq frenska lubov" i ako se nacupi i kaji che iskash da i dostavqsh varhovno udovolstvie s ezika si, no po tozi nachin ti e trudnichko.
    Ей това момче е ПРАВО.От тоя съвет по добър няма.!?!?!?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Казаха ти
    [img][/img]

Град
    Pazardjik
    Цитирай Първоначално написано от SilverAngel

Казаха ти
    +1

mmmm.......

Мега фен Аватара на amatorium
    Nai-dobre i kaji kolko mnogo iskash da i pravish oralna i q pomoli sledvashtiq put dali ne moje malko da se pooformi da ti e po-lesno dostupna tam. Ili probvai i i kaji che te zasurbqva nosa. Nqma da se pritesnqvsh. Tova ne sa nqkakvi obidni za neq neshta.
    Eating isn't cheating - Arnold

Кажи й го в прав текст...но бъди мил ...и ако те пита ''защо'' й кажи ,че искаш да и правиш една дива й страсна френска :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си