- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ne iskam bebe :((((
xorica imam 4uvstvoto 4e sma bremenna za6toto na posleak mn qm . gardite mi ne6to porasnaha a dneska kato pu6ih po4na adtski mn da mi se gadi ... predi 2 sedmici praih seks bez prezarvativ oba4e toi ne se isprazni v men pomnq go otli4no bqh otgore i sam obedena mn vnimavahme ... 4uda se dlai e stanal nqkoi fal i ako e taka 6te umra(( .. da si kopuvam li test
естествено че трябва да си купиш тест щом не си сигурна, но не пи ли някакви прортивозачатъчни? Тва е много безразсъдноПървоначално написано от buterka
Иначе щом не ти се е изпразнил и си сигурна... Кво се притесняваш? По спокойно момиче
няма нищо страшно
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
da ama ako e kapnalo malko ili of nz 6e si napravq test 4e 6e se pobarkam
kupuvai vednaga, ako ima6 sumneniq, makar da si mislq 4e ni6to nqma da ima, prosto ima6 nqkuv 6a6![]()
![]()
ti4ai za test.kato ne ste polzvali prezervativ nema garanciq 4e ne si bremenna.![]()
oooooo strah me e ako se okaje polojitelen kakvo 6te pravq((((((((((((
пишкай бързо не мисли за нищо друго после пиши резултата и ще мислим нататъкПървоначално написано от buterka
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
и аз сега съм малко на тръни...и ще изчакам да мине една седмица и ще си купя тест...лошо е така ама понякога и такива неща ставата може да имаш по-голям апетит по много причини...може да е и от стреса...да не би скоро да ти идва и затова да са ти набъбнали гърдите? има много вероятности...вземи си тест за да бъдеш сигурна...напълно разбирам какво ти е,защото и аз съм в същото положение,обаче при нас се скъса презерватива...бъди спокойна не се притеснявай излишно щото тоя стрес е направо убийствен стискам палци да няма нищо...дано и при мен да е така иначе наистина не знам какво ще правя...ааа и още нещо...твърде рано е да ти набъбват гърдите....пък за цигарата може да е временно неразположение...само не се шашкай излишно
*ThE~WorLd~Is~MinE*
e vse pak po-dobre e da si go napravi6 testa, ako e otricatelen 6te se uspokoi6, a ako e polojitelen pone 6te rabere6 po-rano i 6te e po-lesno deistvaneto natatuk.
Aide kato ima6 rezultat pi6i
Abe bebeta ne se pravqt tolkoz lesno,ama znae6 li...Ti4ai za test
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Moqt savet e da vzemesh test i ako nesto ne e nared otidi na ginekolkog zashtoto e minalo dosta vreme i neznam kakvo hap4e moje da vzemesh...zashtoto POSTINOR DUO se pie 72 chasa sled poloviq akt..taka 4e probvai s test i vij kakvo shte stane i posle kakto ti kazah ako ima problem otidi na gonekolkog![]()
Леле,това е ужасно!Много ти съчувствам.Но знай едно-ако е било преди 2 седмици и сега ти се гади,това не значи ,че е защото си бременна.Все пак яйцеклетката се опложда до 3 дни след като сперматозоидите са навлязли в теб.Ако е така,значи си бременна от 11 дни,а аз съм чувала,че започва да се гади много по-късно от 11 дни-нялъде кам 1 месец...успокой се и си вземи тест,за да си сигурна![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Taka taka-to budallaka ne hodi po gorata am po horata! Revi sq revi! Pone shte se nauchish che se izpolzva prezervativ ako ne drugo!Първоначално написано от buterka
Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!
eee kak da ne si kupi6,ne mojem vse pak da gadaem,ne se 4udi a si kupuvai barzo![]()
Хм.... Каза Доктор Ох Боли давай още го наври каза и вратата тресна при вида на путка тесна !
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 11 от правилника!
Благодаря!
akos i tolkova umna, da pravi6 sex i bez prezervativ- 6te si go rodi6, 6te go gleda6 i tva e ...Първоначално написано от buterka
za seg si kupi test i ako e polojitelen- vie ste si vinovni !
we'll die alone like a stone ^^
Еее бате ква подкрепа давате на момичето..!Найстина най одачния начин е да си купиш тест..ако вече не си го направила..
![]()
![]()
Живей така, че когато умреш гаргите да грачат, курвите кръв да храчат а момчетата за теб да плачат!
и в крайна сметка какво стана?бременна ли си?
за кфо връщаш темата ве глей от кога е басиПървоначално написано от Анонимко
![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
И при мен се е слчвало,аз от 1 година го правя без презарватив и до сега е нямало проблеми,но за по сигурно си купи тет
\Първоначално написано от Elena17
laf test weee. Tq ako e bila bremenna trqbva ve4e da rajda![]()