Iskam da vi pitam kak da ostana?Kak kogato vijdam 4e vsi4ko okolo men se sriva?Korupciq,mizeriq,egoizam.Kak da stoq tuk kato znam 4e i s 4 viz6i 6te meta ulicite,soven ako ne mi plati tati mqsto nqkade,da ima i takiva koito uspqvat,no az nqma da se oslanqm edinstveno na kasmeta.Az takav nqmam.Znam,4e v 4ujbina si nikoi i 4e e tejko,ne se samnqvam i ne otri4am,no iskam da vidq i drugiq jivot,a a ako uspeq da znam 4e naistina sama sam uspqla,bez nqkoi da mi e dal 'edno ramo'.Strah me e da sam dale4 ot vsi4ki i vsi4ko,ne znam dali 6te uspeq.Moje bi 6te ruhna barzo ili 6te si pogubq du6ata,no tova e test.Visoka e cenata,koqto 6te platq,za da razbera silen harakter li sam i 6te se spravq li,no mi se struva 4e sam gotova da q zaplatq.
Ne vijdam bade6te v Bg,v sivotata i grozotata na jivota,na straha,smartta i bezhaberieto,6te umra ot bezrazli4ieto i studeninata na horata,ot lipsata na plam i 4ove4nost v o4ite im.Pla6a se,4e nikoi ne go interesuva,4e ne zabelqzvam sastradanie,milost,JAL.Kakvo da pravq tuk togava?Tam-navan,ne e dobre,a tuk e po zle...?Nakade?