i az iskam da kaja ne6to na tezi koito mislqt da si stqgat bagaja i da minavat graniza Kato na4alo az sam v germaniq ot okolo 3 meseza i znam 4e mnogo hora 6te kajat 4e o6te ni6to ne sam vidqla i ni6to ne znam.No iskam da spodelq gore dolu gor4iviq si opit i da vi kaja 4e ako ne ste gotovi da se preborite sas si4ki problemi koito vi 4akat tuk po dobre izob6to ne tragvaite.kato na4alo ako balgarite sa sivi i bezrazli4ni ne znam kakvo mojeme da kajeme za 4ujdenzite-tqh izob6to ne gi interesuva kak si? tuka imam samo-ti si nemez i ti ne si nemez.....edna priqtelka pripadna v lekarskiq kabinet i te i dadoha voda i q pratriha da si hodi 6toto gospojite nemkini ne mogat da iz4akat vapreki 4e bqha sled nas.... Ako ne ste podgotveni da vi slagat na edno nivo sas si4kite gadni arabi, turzi, negri, kitaizi i cqlata druga izmet ot aziatskiq svqt zna4i tuka ne e za vas.A i sa6to taka trqbva da ste potgotveni da ob6tuvate s tezi hora.(izklu4itelno nagli i arogantni).Osven tova tuka po4ti moje da zabravite za 6umnite kompani i golqmite kuponi s priqteli.. tuk praznicite prili4at malko na selski sabor....i ima samo samota i studenina ni6to drugo.A za ogromnata im i bezmislena burokraziq prosto nqma dumi.Ta misalta mi be6e samo dobre obmislete za6toto kato pristignete tuk dosta ot kli6etata koito znaete 6te stanat na puh i prah