ha..moje li i az da ne se izkaja v UK sum....ma sum kat naselo.. samo 4e selo s golemi magazini i hubavki koli..) imam dosta poznati...nqmam nikvi priqteli...v daskalo sa kat po filmite...na grupi4ki bqh vav vsqka edna grupi4ka...slu6ah gi kvo si govorqt...mi..bahti oligofrenite ..ili az li da sum oligofren predpo4itam da mislq purvoto:] tyk horata imat mnogo "cennosti"..) tva koli, ku6ti, pari...i vsi4kite sa baq cenni!..ama zad teq raboti sa gola voda decata. UK e "kralstvo"..na horata igrae6ti PS2..teq deto se napivat kat svine i se muftqt kat dobitaci...na kurvite koito se jenqt na 16 i sa maiki na 17...razvejdat se na 18 i jiveqt na izdrajki i na vsi4ki emigranti razbira se...za kade bez nas...ta nali nie dvijim taq glupava darjava:] Abe koito ne e jivql tyk izvestno vreme toi ne znae ..kakto i da e..sled 4-5 godini ako ne sum stanal savsem "mental" 6te sum zavur6il tyk Uni i 6te si ba4kam v Bulgaria...a do togava 6e se staraq da ne mrunkam kolko mi e zle...i da q karam nqkak si..:] mqstoto na bulgarite si e v Bulgaria...tva e!