- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- За да се чувствате като мен....
Бубке,вся пак трябва да погледнем и от другата страна!Аз съм в ЛА от 3 месеца и за това време разбрах,че мястото ми въобще не е тук!Най-малкото,защото сащ изобщо не е това,за което ги мислят в България.Да наистина,тук храната и техниката е по-евтина,но пък предплагам много добре знаеш за какви суми става дума при лекарските прегледи,и не дай си Боже при нещо по-сериозно.Позволи ми да дам няколко примери:На един приятел жена му катастрофира лошо,имаше няколко счупени ребра и един счупен крак.Държаха я 9 дена на системи в частна болница,и накрая сметката беше....70 000$(не са й правени никакви операции или нещо подобно)!На един друг за четири шева му взеха 1070$,да не говорим,че всяко викане на линейка струва от 1000 до 2000$!Отделно,че тук всеки може да те осъди за всичко,за пример ще дам един приятел,който се напи преди време и блъсна кофата на няква къща,след което собствениците го осъдиха на 5000$ за морални щети...Мързи ме да пиша за другите неща,ако някой има желание бих могъл да му разкажа и други случки,просто мисълта ми,че навън изобщо не е розово,да не говорим,че е под въпрос дали въобще е по-хубаво!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !