Хора, моля ви помогнете ми вече какво ли не ми минава през главата. Значи с приятеля ми водим редовен полов живот от скоро. Обаче примерно аз не изпитвам никакво удоволствие от секса, когато прониква в мен и единственият начин да свърша е да ме докосва по клитора. Ама катио ви казвам не се шегувам абсолютно никакво удоволствие не изпитвам от проникването камо ли да стигна до оргазъм. Дори напоследък взе да ме боли като прониква. Той по принцип е мн внимателен, но не знам дали, защото члена му е голям или нещо презервативите не ми понасят(за оребрените говоря) А има и друго той ми е първия и при първия път не тече кръв дори не съм усещала и чак толкова голяма болка. Дали е възможно да съм си напрактика все още девствена и затова да не изпитвам удоволствие. Моля ви помогнете ми, защото съм се отчаяла и си казвам ми то като сега не изпитвам нищо никога няма да изпитвам... Дайте ми съвет
ПС: и моля ви без излишни мнения и коментари. Който не може да помогне и не разбира да мълчи. Имам проблем -търся помощ.Затова е форум мисля...благодаря редварително