Ох...за да изпитва удоволствие човек, трябва първо сам да опознае добре тялото си!
Радвай се, че поне свършваш (без значение по какъв начин), защото някои и това не могат.
За да не изпитваш удоволствие от самото проникване може би е виновна болката, която можете да избегнете като той прониква чак, когато вече си достатъчно влажна, използвате презервативи и в краен случай някакви овлажнители или там незнам и аз точно какво(питайте в аптеката), но на водна основа, за да не повредите презерватива!
Възможно е ципата ти да не се е скъсала, но...щом му е голям нещо не ми се вярва. По-скоро просто нямаш ципа (сравнително често срещано) или пък тя се е скъсала самичка, когато си спортувала или нещо такова. И причината да не изпитваш удоволствие от секса едва ли е в девствената ти ципа. Липсата на кръв и болка при първия път също си е нормално явление, аз даже бих казала, че си една от късметлийките, при които ги е нямало кръвта и болката, от които повечето момичета се плашат.
И...ти едва сега навлизаш в секса. Не бързай. След време ще почнеш да изпитваш несравнимо удоволствие, в това не се и съмнявам, просто ти трябва малко повече време - нищо хубаво не става само от първите няколко пъти.