I az sum 4uvala takiva ne6ta...T.e. za da si manekenka(nai-ve4e preuspqva6ta)Si si saotvetno i prestitutka taka e...Trqbva da prespi6 s nqkoi ot 6efovete si za da si v modniq biznes.
I tva za mene ne e nomalno...Smisal kakto ti kaza prodava6 se..Na 14-17 godini...Deto o6te si dete...Ami kato minat godini i si spomnish kak si si "izkarvala hlqba" kak 6te se 4uvstva6?(ako ti puka de)...I ako horata te pitat s kakvo se zanimava6?Abe gadno e ,jalko e taka da se prodava6.Tva si e pulna prostituciq...Az li4no nikoga ne bih go napravila a me4tata mi e da sum manekenka i go iskam tolkova silno.No ne mislq 4e si struva...V nikakav slu4ai...Neznam tezi "manekenki" kak mogat da jiveqt s tazi musil..Kak ne im puka na nqkoi...Kakto kazva kittie si e to4no taka...Ama i verno za nekaf takaf uh ujas napravo.Kato si pomislq mi se gadi 4ak...
I nai-gadnoto e 4e nqkakvi takiva po-skromni ,dobri momi4eta koito tolkova isikat da stanat manekenki i da se trudat i tva ime e me4ta taka se precakcat.Smisal otivat na kastnik osmihnati,6tastlivi i razvalnuvani(momi4eta kato men) i nqkav takav im go kazva tva i az bih ostanala v takav shok...V Bg da si samo manekenka nqma6 6ans trqbva da "raboti6" zdravata...I to do kolko 20 i ne6to i ve4e si stara...Dori i da ne go prai6 tva pak nqma6 koi znae kvo bude6te kato manekenka i 20-23 i te kazvat ayde stara si tova be6e.
4uvala sum 4e Jeni Kalkanjieva gi pravela manekenkite prostitunki i qvno si e taka...Ma to i tq si e takava de...
Ta mi e 4udno v BG ima li preuspqli manekenki koito da ne sa prespali s qbsolutno nikoy?Vsmisal Trqbva li da spi6 s nqkoy ne uspee6?Ne moje li prosto da si vur6i6 rabotata kato manekenka i samo tova za da uspee6?
Kakto i da e...
Black_Heart e napalno prava...Kakvoto i da pravite purvo se zamislete?6toto neznaete v kakvo se zamesvate..I neznaeete s koi i ako iska6 da spre6 da si "manekenka" kak 6te zavur6i6...