.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: filmo maniq man

ooooooooooooooo
    Guest

filmo maniq man

sled filma 13 ne sam gledala drugi, izniknalo li e ne6to interesno, ili.... a bre )) koi e lubimiq li film, lova se na bas 4e 6te kajete 13, no osven nego koi ...
    p.p. 13 e mn qk

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    На мен не ми е 13, на мен ми е Гадни момичета Препоръчвам ти го, иначе от други жанрове пробвай Предизвестена Смърт 2
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    На мен не ми е 13, на мен ми е Гадни момичета Препоръчвам ти го, иначе от други жанрове пробвай Предизвестена Смърт 2
    kak e na angl

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    miii mene mnogo me kefi Saw(Ubiistven puzel) ,a su6to taka i Burzi i Qrostni 2(toi e stari4uk ... )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    kak e na angl
    The Ring 2
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Trinaiset e gotin,nali deto be6e za 2 momi4eta deto zatuvat,daje sq se stih 4e ednata se kazva6e treisi. No za liubim film... predi malko gledah edin Vosu4nata ku6ta i dosta mi haresa

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xandria
    Trinaiset e gotin,nali deto be6e za 2 momi4eta deto zatuvat,daje sq se stih 4e ednata se kazva6e treisi. No za liubim film... predi malko gledah edin Vosu4nata ku6ta i dosta mi haresa
    kak e na angl :P))

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Thirteen a drygoto House of wax

Мдам..."Предизвестена смърт" и "Предизвестена смърт 2" са много хубави...Също така и "Последен изход" и "Последен изход 2", "Стъклената къща"; "Чистилището" и "Страх.ком" (въпреки, че са малко стари).
    А от комедийките препоръчвам ти "Бели мадами" (White chicks - или нещо такова беше на английски). Това е една от най-новите комедии излезли на DVD и рядко се задържа дълго във видеотеката тук при нас. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си