.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: za kakvo me4taete

Guest

za kakvo me4taete

Za kakvo me4taete???

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    me4taq za... hmmm za spokoen i 6tastliv jivot(ah,4e banalno )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    banalno no vajno mydro i pravilno....
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Guest
    ami za prosti4ki ne6ta ot roda da sam s mom4eto koeto si obi4am i toi da me obi4a bezumno a sa6to i edna ot me4tite mi e da izdam kniga sas svoi stihove;}

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    Цитирай Първоначално написано от DarthRevan
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    banalno no vajno mydro i pravilno....
    i az taka mislq.. da postigna celite si, kato na4alo da sledvam vis6e v sf i da sam istinski 6tastliva
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    За щастие В това влиза всичко останало хаха
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)
    Poneje neska ima6e v moq grad - Teteven koncert na d2 i mi haresaha stra6no mnogo osobenno Desoo ii neznam koga 6te moga da go vidq pak ta tova v momenta mi e edna ot me4tite da go vidq otnovo 6tot me kefiiii super mnogooooooooo basi pi4a e :P

me4taq....za dobra kariera....kato upravitel na nqkoi hotel ot izvestna veriga na izvesten ekzoti4en kurort...da ima muj koito da obi4am pove4e ot jivota si...za po natatuk ne sam mislila
    Get S C A N D A L O US ! ! !

Guest

hi ..

mi az me4taq ... za 6tastliv jivot kakto pi6at drugite v toq forum, za dobur,mil,grijoven muj koito da me obi4a ... --> Svetli ihihihh i za mn mn zdrave!! mislq 4e tva trqbva na vsqko momi4e ....

Guest
    Da imam Samo Edna Do men :P

Za kakvo me4taq?Za mnogo ne6ta kato vseki 4ovek.Nai-ve4e za din spokoen i 6tastliv jivot kakto za men taka i za tezi na koito durja.Eii hora ne spiraite da me4taete!!!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    Mechtaq si za lubov ot pryv pogled,tolkova burna i krasiva,emocionalna...za jalost samo po filmite q ima

Искам къща в София. Искам за мъж наи-прекрасното момче на света, което толкова ного обичам (М*****) ииии искам един форд спрян отпред. Не искам много. То туй момче ми стига да ми е щастив живота.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Guest
    Мечтая да живея на няк0й сам0тен 0стр0в с няк0е сладк0 ч0вече, к0ет0 да се гуши при мен вечер ... и да сме си сами на спок0йствие на т0я 0стр0в ... ех мечти ... :P

Guest
    Мии в близък план за една готина количка засега съм се насочил към калибра 2.0 16клапана , хонда сивик 1.5 или астра ГСИ ако финансите позволят ще и набутам яко кар аудио може и некъв лек тунинг, нещо чипче филтърче генерация, пък ако се видя яко в пари може и едно нитро да набутам знае ли човек пък за дългосрочен план искам да си завърша следването и да си направя някакъв бизнес или да продължа семейния такъв и така да си заздравя връзката с приятелката ми да си построя едно апартаментче двустайно с бокс и трапезария куче и две три деца . ама най вероятно няма да е баш така като в приказките така че се готвя за скъсване на газъ от бачкане...

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Мии в близък план за една готина количка засега съм се насочил към калибра 2.0 16клапана , хонда сивик 1.5 или астра ГСИ
    Tiq koli ne bqha li gotini predi okolo 8-10 godini?

Guest
    Ми всъщност не, по точно преди към 15 обаче много ми е интересно ти каква си си купил баровецо (със твои пари не със на тати !)

Супер фен
    Не обичам да говоря за мечтите си, защото съм малко суеверна и си мисля, че няма да се сбъднат ако ги кажа, но този път ще рискувам.
    Мечтая за страшно много неща искам много да преуспея и да се докажа пред хората, защото наистина знам, че мога!
    Много искам да бъда самостоятелна, по-самоуверена, по-силна, да мога да устоявам на всичко. Искам отново да спечеля един човек така както го спечелих преди две години.
    Мечтая да бъда независима Да завися единствено и само от себе си което ми се вижда малко невъзможно.
    Искам да бъда обичана и много щастлива и ... много искам да имам малко бебе ( по желание е да бъде момченце ).
    И искам хората да се променят към по-добро..., да са по-усмихнати и по-добронамерени.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

za hubava rabota ot koqto da pe4elq dobre za6toto obi4am parite

za ne6to koeto ne vi zasqga

[size=10][b]

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ами аз мечтая за много неща.Най-голямата ми мечта е да обиколя света,след това искам да летя в космоса,да плувам на дъното на океана и да видя морските чудеса със собствените си очи. Също така си мечтая да карам сърф,сноуборт,ски,да скоча с бънджи и да имам собствена стая.А и да се кача на кораб някога... Има и още много,мнооого ама мисля,че тези са достатъчни.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    v nai-blizak plan za torta gara6 i 4a6a cappy portokal. v malko po dale4en za qko gadje koeto da si me love, v o6te po dale4en za dve deca momi4e i mom4e i spokoen materialno usiguren jivot. v nai-dale4en za mnogo vnuci
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    ама най вероятно няма да е баш така като в приказките така че се готвя за скъсване на газъ от бачкане...
    Добре си се ориентирал.
    Мечтите са хубаво нещо, но стават още по-хубаво, когато се реализират, а това не става толкова лесно.

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Долари и марки

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    За щастие В това влиза всичко останало хаха
    Идеалният отговор на въпроса!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми