- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- edno vaprosche otnosno moderatorite
taka skoro ne bqh vlizala v foruma no imam edno vaprosche zashto BSG si promenq zaglaviqta na temite kakto i skimne ne che imam neshtu protiv neq..(e pochti) obache neka si e moderator ama kfi sa tiq bezrazborni izqvi na vlast sq nqkoi e reshil che iska da mu e taka temata...a tq q smenq...aa moito momiche moje li da si imame uvajenieto i bez da s eobijdash..prosto ne e echesno taka slez na zemqta
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Така е решила, така е направилаМожеш ли да да дадеш примери?
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
emi to e logi`no `e ste ti promeni zaglawieto ako ne e pulno-naprimer ako si napisala samo nqkwaohelp
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
i a ne vijdam kkavo tolkova e napravila BSGmislq, 4e si var6i dobre rabotata, dam dobar moderator e!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
Щото ако не промени заглавието повечето хора няма да влязат в темата.
II.Задължения на потребителите
7.Да пишат пълно и описателно заглавие на темите си. и точно![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
По-точно не можа да се изкажешПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
10х много за разяснението и подкепата (последното се отнася за всички)
![]()
Колкото до авторката на тематаняма да е зле да хвърлиш едно око на правилника (линка е в подписа ми), виж своите и моите задължения и след това коментирай
Btw нямаше да е лошо да ми пишеш лс да се разберем като големи хора, а не цяла тема да пускаш
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Mi i az ne sym zabelqzala ne6t0 neredn0!
e tq moje da e si varshi dobre rabotata..v tva ne se i samnqvam vaprosa e che az primerno moje da sam reshila che iskam taka da mi se kazva temata v zaglavieto moje da ima opredelen smisal..a tq da trygne da go smenq emi az za kfo puskam tema primerno kat tq moje i da i smenq zaglavieto i nz si kfo oshte...ae nqma zn.dobre krai az sam si vinovna![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Абе,защо не е задължително да се пише на кирилица,имам предвид нали не е проблем да се пише и на кирилица и на латиница(не в един пост)
Не е задължително !Първоначално написано от just
Фостенката, бориш за изгубена и безмислена "кауза". Фактът, че не харесваш БСГ, замъглява преценката ти.