.

Виж резултатите на анкетата: Koi model vi haresva pove4e?

Гласували
36. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • MERCEDESS

12 33,33%
  • BMW

24 66,67%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Тема: koi model kola.. ?

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;

koi model kola.. ?

q sega kajete koi model kola spored vas e po-dobar.. MERCEDESS ili BMW? i za6to? .. a ako e nqkoi drug kajete koi e i za6to vi haresva? (: sega ste vie!
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    Mercedes... vinagi me e kefil pove4e
    we'll die alone like a stone ^^

zna4i...po dobur opredeleno e mercedesa...vav vsi4ko- kato ka4estvo
    bavarcite ve4e sa si drugo ne6to....te sa da cepi6 magistralata sas tqx...ili pone az taka gi vazpriemam)))
    obob6tenie- mercedes za men e po dobra marka,no bih si kupila bmw
    Get S C A N D A L O US ! ! !

Mercedes! Харесва ми, че имат мощни двигатели, а отвътре не отстъпват по нищо на другите спрямо екстрите.
    Естествено, сега си падам по по-спортните моделчета от типа на SLK, ама и една S класа няма да откажа.

"Hominem te esse memento"

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
    Mercedes! Харесва ми, че имат мощни двигатели, а отвътре не отстъпват по нищо на другите спрямо екстрите.
    Естествено, сега си падам по по-спортните моделчета от типа на SLK, ама и една S класа няма да откажа.
    Мощни двигатели, ОК, а знаете ли двигателите на BMW какви са или просто тати има такъв и вие затова харесвате Mercedes. Я сравнете някоя S-класа и BMW M6 и тогава ми говорете.

Повече ме кефи BMW..не че разбирам нещо ...но ...

Фен
    Град
    някъде там
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    az s1m na s16toto mnenie ni6to ne 4atkam ama....

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    уж мерцедесите били по-добри коли ама мен по ме кефи BMW

Голям фен
    Първо да уточниме, че Мерцедес и БМВ са марки, а не модели. И при това и двете имат толкова много модели, че просто не можеш да кажеш, кои са по-добри. За двигателите, който са изказа, че на Меерцедес са по-мощни и по-добри да прочете малко ревюта за коли от двете марки. Няма по-добра от двете марки и двете са супер класа. Мен лично ме кефят по-малките спортни коли и в това отношение БМВ е много по-напред от Мерцедес, така че съм за БМВ. Цялата им Z серия - Z3, Z8, Z4 особено са страшни

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    pove4e me kefi BMW-to ...
    mi .. nqmam nikakva smislena pri4ina,no modelite
    na BMW,po me kefqt ot tezi na Mercedes-a
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от San4o
    Мощни двигатели, ОК, а знаете ли двигателите на BMW какви са или просто тати има такъв и вие затова харесвате Mercedes. Я сравнете някоя S-класа и BMW M6 и тогава ми говорете.
    Или не разбираш от Mercedes-и, или се правиш! Как може да сравняваш една лимузина със спортна кола? Сравни S класа и 7-ца например! Или CLS и това M6. Пък и к`во толкова се палиш все едно съм казала нещо за "свещеното" BMW... Дори не съм го споменала.
    П.П.Wako, никъде не съм сравнила BMW-то и Mercedes-а. Чети по-внимателно.

Guest
    Немска кола не бих си купил, или по точно спортна. Ако ми трябва спортна и трябва да решавам каква, то тя би била италианска. А относно БМВ и Мерцедес ... определено предпочитам БМВ, единственият мерцедес който ми харесва е M серията

Cyberdyne_101
    Guest

Само тях признавам.

Цитирай Първоначално написано от NoEx
    Немска кола не бих си купил, или по точно спортна. Ако ми трябва спортна и трябва да решавам каква, то тя би била италианска.
    Хубавото е, че мощните италиански коли са сравнително по-евтини, заради високите данъци, които трябва да плащат. Ама нямам предвид чисто новите излязли току-що от завода разбира се.

Guest
    Немска кола не бих си купил, или по точно спортна. Ако ми трябва спортна и трябва да решавам каква, то тя би била италианска.
    Хубавото е, че мощните италиански коли са сравнително по-евтини, заради високите данъци, които трябва да плащат. Ама нямам предвид чисто новите излязли току-що от завода разбира се.
    Govorq ti, 4e ako italianskite sportni koli nqmat dori smisul da se sravnqwat s nemskite koli :P

Po-eftini .. hmmm ne mislq :P i razbirase italianskite sa dosta po-dobri ( govorim za max speed ) ot nemskite (primer: BUGGATI) :P oshte, ferrari, zonta, lamborghini, maserati ... i oshte mn :P

Govorq ti, 4e ako italianskite sportni koli nqmat dori smisul da se sravnqwat s nemskite koli :P

Po-eftini .. hmmm ne mislq :P i razbirase italianskite sa dosta po-dobri ( govorim za max speed ) ot nemskite (primer: BUGGATI) :P oshte, ferrari, zonta, lamborghini, maserati ... i oshte mn :P
    Хехе, може. Те италианците к`вито са луди в шофирането...

Guest

Хехе, може. Те италианците к`вито са луди в шофирането...
    Sorry za lekiq flood ... samo iskam da kaja edno neshto :P

Italiancite karat samo posledni modeli mercedesi, bmw-ta, ferarita i t.n ... no dosta ot tqh nqmat i 5 leva v djoba :P

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    И аз от коли ама НИЩО не разбирам, обаче гласувах за Мерцедес. Както баща ми казва: "Нали знаеш, мойто момиче - има коли и Мерцедеси!".

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    И аз от коли ама НИЩО не разбирам, обаче гласувах за Мерцедес. Както баща ми казва: "Нали знаеш, мойто момиче - има коли и Мерцедеси!".
    i moq ba6ta tei kazva.. ma az pove4e se kefq na bmw ..
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Повече от фен
    Град
    Amityville
    BMW мн ясно е.
    Тфа мерцедес кфо е? :Р
    NoEx ако някога си купиш Ферари,Ламборджини или Бугати ми звънни.

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    BMW X5

Guest
    Трабанта на Ахмед- Малашевци

Guest
    Най добрата кола на света е една и тва е Мерцедеса, БМВто по се харесва щото не е толкова пенсионерско на външен вид и са с по умалени модели и затова са по пъргави ама разликата се вижда като излезеш на магистралата ,според мен е по важно какво има под капака. (верно са последните модели на мерцедес дадоха дефект ама ги оправят, но истинкия цар на бъговете е БМВто - някои модели имат най ужасните спирачки на света- всяко от тях което е катастрофирало е ударено отпред , и други такива по ходовата част и електрото)
    ПС Абе Санчо и ти ли си бил БМВ фанатик , еййй нема а се опраите , и кво ми сравняваш С класа с М6 - я ми сравни М6 с туй

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow
    BMW мн ясно е.
    Тфа мерцедес кфо е? :Р
    NoEx ако някога си купиш Ферари,Ламборджини или Бугати ми звънни.
    Бугати наистина не може ... просто цената й е убийствена, иначе ферари и Ламборджини защо не ? Все пак за България това е странно ... странно е да се изкарат толкова пари, за чужбина не :P

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    но истинкия цар на бъговете е БМВто - някои модели имат най ужасните спирачки на света- всяко от тях което е катастрофирало е ударено отпред ,[/img]
    Напълно си прав! Заради "прекрасните" спирачки на едно BMW баща ми катастрофира челно и колата приличаше на хармоника.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си