- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- koi model kola.. ?
q sega kajete koi model kola spored vas e po-dobar.. MERCEDESS ili BMW? i za6to? .. a ako e nqkoi drug kajete koi e i za6to vi haresva? (: sega ste vie!
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Mercedes... vinagi me e kefil pove4e![]()
we'll die alone like a stone ^^
zna4i...po dobur opredeleno e mercedesa...vav vsi4ko- kato ka4estvo
bavarcite ve4e sa si drugo ne6to....te sa da cepi6 magistralata sas tqx...ili pone az taka gi vazpriemam)))
obob6tenie- mercedes za men e po dobra marka,no bih si kupila bmw![]()
Get S C A N D A L O US ! ! !
Mercedes! Харесва ми, че имат мощни двигатели, а отвътре не отстъпват по нищо на другите спрямо екстрите.
Естествено, сега си падам по по-спортните моделчета от типа на SLK, ама и една S класа няма да откажа.![]()
![]()
![]()
"Hominem te esse memento"
Мощни двигатели, ОК, а знаете ли двигателите на BMW какви са или просто тати има такъв и вие затова харесвате Mercedes. Я сравнете някоя S-класа и BMW M6 и тогава ми говорете.Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
Повече ме кефи BMW..не че разбирам нещо ...но ...![]()
az s1m na s16toto mnenie ni6to ne 4atkam ama....Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
уж мерцедесите били по-добри коли ама мен по ме кефи BMW
Първо да уточниме, че Мерцедес и БМВ са марки, а не модели. И при това и двете имат толкова много модели, че просто не можеш да кажеш, кои са по-добри. За двигателите, който са изказа, че на Меерцедес са по-мощни и по-добри да прочете малко ревюта за коли от двете марки. Няма по-добра от двете марки и двете са супер класа. Мен лично ме кефят по-малките спортни коли и в това отношение БМВ е много по-напред от Мерцедес, така че съм за БМВ. Цялата им Z серия - Z3, Z8, Z4 особено са страшни
pove4e me kefi BMW-to ...
mi .. nqmam nikakva smislena pri4ina,no modelite
na BMW,po me kefqt ot tezi na Mercedes-a![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Или не разбираш от Mercedes-и, или се правиш! Как може да сравняваш една лимузина със спортна кола? Сравни S класа и 7-ца например! Или CLS и това M6. Пък и к`во толкова се палиш все едно съм казала нещо за "свещеното" BMW... Дори не съм го споменала.Първоначално написано от San4o
П.П.Wako, никъде не съм сравнила BMW-то и Mercedes-а. Чети по-внимателно.
Немска кола не бих си купил, или по точно спортна. Ако ми трябва спортна и трябва да решавам каква, то тя би била италианска. А относно БМВ и Мерцедес ... определено предпочитам БМВ, единственият мерцедес който ми харесва е M серията![]()
Само тях признавам.
Хубавото е, че мощните италиански коли са сравнително по-евтини, заради високите данъци, които трябва да плащат.Първоначално написано от NoEx
Ама нямам предвид чисто новите излязли току-що от завода разбира се.
Govorq ti, 4e ako italianskite sportni koli nqmat dori smisul da se sravnqwat s nemskite koli :PПървоначално написано от SkAtE^FeNkA
Po-eftini .. hmmm ne mislq :P i razbirase italianskite sa dosta po-dobri ( govorim za max speed ) ot nemskite (primer: BUGGATI) :P oshte, ferrari, zonta, lamborghini, maserati ... i oshte mn :P
Хехе, може. Те италианците к`вито са луди в шофирането...Първоначално написано от NoEx
Sorry za lekiq flood ... samo iskam da kaja edno neshto :PПървоначално написано от SkAtE^FeNkA
Italiancite karat samo posledni modeli mercedesi, bmw-ta, ferarita i t.n ... no dosta ot tqh nqmat i 5 leva v djoba :P
И аз от коли ама НИЩО не разбирам, обаче гласувах за Мерцедес. Както баща ми казва: "Нали знаеш, мойто момиче - има коли и Мерцедеси!".
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
i moq ba6ta tei kazva.. ma az pove4e se kefq na bmw ..Първоначално написано от Bimper-ska
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
BMW мн ясно е.
Тфа мерцедес кфо е? :Р
NoEx ако някога си купиш Ферари,Ламборджини или Бугати ми звънни.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
BMW X5Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
![]()
Трабанта на Ахмед- Малашевци![]()
Най добрата кола на света е една и тва е Мерцедеса, БМВто по се харесва щото не е толкова пенсионерско на външен вид и са с по умалени модели и затова са по пъргави ама разликата се вижда като излезеш на магистралата,според мен е по важно какво има под капака. (верно са последните модели на мерцедес дадоха дефект ама ги оправят, но истинкия цар на бъговете е БМВто - някои модели имат най ужасните спирачки на света- всяко от тях което е катастрофирало е ударено отпред
, и други такива по ходовата част и електрото)
ПС Абе Санчо и ти ли си бил БМВ фанатик, еййй нема а се опраите
, и кво ми сравняваш С класа с М6 - я ми сравни М6 с туй
![]()
Бугати наистина не може ... просто цената й е убийствена, иначе ферари и Ламборджини защо не ? Все пак за България това е странно ... странно е да се изкарат толкова пари, за чужбина не :PПървоначално написано от Lil` Bow Wow
Напълно си прав! Заради "прекрасните" спирачки на едно BMW баща ми катастрофира челно и колата приличаше на хармоника.Първоначално написано от Oyama-no problem
![]()