.

Виж резултатите на анкетата: Koi model vi haresva pove4e?

Гласували
36. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • MERCEDESS

12 33,33%
  • BMW

24 66,67%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Тема: koi model kola.. ?

Guest
    Ем, а Мерцедес А клас пък беше спрян от производство, защото на завои се обръщаше ... за какво си говорим? Незнам защо за всички вас е важна марката, това по яки/готини ли ще ви направи?

Цитирай Първоначално написано от NoEx
    Ем, а Мерцедес А клас пък беше спрян от производство, защото на завои се обръщаше ...
    Хахаха! Т`ва е единствения модел, който не ми харесва, а той бил издънка.
    Но например G класата е много здрава кола. На външен вид е ужасна, но си заслужава.
    П.П. Не мисля, че марката е най-важното нещо, но след като тези две са доказали престижа аз не виждам нищо нередно човек да има някоя такава кола или поне да й се кефи. Но най-важното, разбира се, е да удовлетворява неговите нужди. Затова са и създадени различните модели.

"Hominem te esse memento"

Guest
    Ем не съм много съгласен за тва, че са се били доказали като най-добри марки. Леля ми и чичо ми имат Фолцваген Голф 4, 204 коня, 4 по 4, 6 цилиндъра ... няма да ти казвам как те лепи за седалката ... и определено е доста добро :P

Цитирай Първоначално написано от NoEx
    Ем не съм много съгласен за тва, че са се били доказали като най-добри марки. Леля ми и чичо ми имат Фолцваген Голф 4, 204 коня, 4 по 4, 6 цилиндъра ... няма да ти казвам как те лепи за седалката ... и определено е доста добро :P
    Е? Нима тези две марки нямат такива мощни коли, че и много повече?
    Но имам предвид, че хората не случайно ги считат за водещи. Не вярвам да няма основание за това.

"Hominem te esse memento"

Град
    Варна
    "Астън Мартин"
    И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...

Guest
    Прочетох всичките постове и останах изумен от това колко много разбират и знаят определени хора. Та реших и аз да си изкажа скромното си мненийце.

По въпроса за Навигатора и Ескалейда, тия кошници въобще не могат и в ТОП20 на България да влязат.
    Ето и малко списъче на най-добрите коли, които аз съм виждал в иначи "БЕДНАТА" ни държавица:
    TOP10:
    1. Ferrari F430 - Това е за мен N1
    2. Lamborghini Gallardo - Жълтичкото, има го в ТОЗИ сайт
    3. Bentley Continental GT - Сребърно, Сиво-Зелено, Черно
    4. Mercedes SLR Тук и тек също - Препишете го: http://free.bоl.bg/damiano/Cars/ - Сайта на моя добър приятел и колега prasky icon_wink.gif
    5. BMW M6 - Беше лилава и жалко, че не успях да я настигна да я снимам
    6. Lamborghini Diablo - ТУК - слагам го толкова назад, защото от много места чух, че са му разказали играта на това Диабло
    7. Maybach - Него го слагам назад, защото искам аз да си карам колата а не да се возя на нея. Човек трябва да е много зле да си купи Майбах и да си го кара сам
    8. Ferrari 360 Spider - Имам снимки, но са ми на диск, който съм го запилял някъде вкъщи
    9. Porsche 911 Turbo Cabrio - Да, и такова нещо видях. Много красива кола, макар, че беше бяла
    10. Porsche Cayenne Gemballa Aero 600 - Тук. Бтв за нея чух, че само оптиката и е Гембала иначе не е с 600 коня двигателя, ами е нормално Кайене Турбо, но с чеп - 520 коня, ако това е вярно и това Кайене ще отпадне от ТОП10

Guest
    VW Golf III 3.6 BiTurbo 420к.с / 315км/ч - Стара Загора

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101

Само тях признавам.
    ti napravo me razbi!
    po temata BMW estestveno!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    lady_bird
    ami ti po temata q kaji ? :}
    az --> OPEL !!! T'va sa vyrhovni koli4ki
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mi az sym za Mercedes !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от [B
    aneD]VW Golf III 3.6 BiTurbo 420к.с / 315км/ч - Стара Загора
    Знаеме го знаеме го колега, като е толко велик що не дойде на Драг-а в събота ?

Супер фен
    Град
    sofia
    as sum za bmw

BMW много ясно. Във всеки един клас превъзхождат Мерцедес.
    Money Over Bitchez !

Фен
    Град
    На самотен остров в океана от сълзи където ме изпратиха ...
    аз пък предпочитам мерцедесите ) и не е заради тати щот той кара bmw
    Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    имаше един такъв лаф....ако искаш да си цар на пътя карай Мерцедес....ако искаш да си гъзар на пътя карай BMW

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Фен
    Град
    ch.city
    не знам какви лафове има ама тва с bmw-то е вярно

Град
    Тук на Земята
    По принцип има две марки коли - Mercedes и останалите! Да живее немската машина
    От друга страна BMW е готино 'щот най-много акции има ЖЕНА! За това е толкова готино А по принцип най-готината марка коли е AUDI!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naughty
    По принцип има две марки коли - Mercedes и останалите! Да живее немската машина
    От друга страна BMW е готино 'щот най-много акции има ЖЕНА! За това е толкова готино А по принцип най-готината марка коли е AUDI!
    м0жеше да сл0жиш едн0 'сп0ред мен' защ0т0 сп0ред мен има два вида да ги наречем к0ли - италианския и 0станалите

Супер фен
    Абе незнам ама аз съм си няква зарибена по BMW-тата супер много ме кефят пък това, че "По принцип има две марки коли - Mercedes и останалите!" е пълна смешка мене ако питате. След една година като стана на 18 обаче ще накарам баща ми да ми купи Ауди А3 нищо, че съм фенка на спортните BMW-та .
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Guest
    See that:

Супер фен
    Град
    Sofia
    mi s/d men mercedess-a si e klasika ma nqma da ti razsurdq ako mi podari6 i bmw
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Moqta liubima marka e AUDI no ot tezi predpo4itam BMW

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    BMW, защото ми изглеждат по-гъзарски и по-яки
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Град
    In the MaTriX
    Opredeleno mercedes e klasika i firmata e s golqma istoriq v avtomobilostroeneto i otkritiq otkum udobstvata na edin avtomobil.No BMW nikoga ne e otstupvalo nito kato voziq nito kato dvigateli ot tiq na mercedes.Mercedes e klasicheska kola podhojdashta na olegnalite biznesmeni(s izklucheie na sportnite modeli),a BMW e kola suchetavashta lukca na mercedesa udobstvoto mu, strahoten dvigatel i zlobata koqto izluchva nenapuskashta go prez godinite tazi kola e podhojda na hora koito znaqt kak da se zabavlqvat i sushto imat dosta parichki.Ne sluchaino BMW e narecheno "huligana na putishtata"
    Pobeditel ne e samo tozi na koito sadiata vdiga raka, a i tozi koito se e boril dostoino!

Ами аз не разбирам много от коли...и BMW и Mercedes ми харесват,но аз си мечтая за Citroen C3
    http://www.auto-sfondi-desktop.com/W...iel-03_800.jpg
    http://www.autoshow.ro/images/wallpa...luriel_800.jpg

Кефи ме,защото е някакава малка и елегантна
    Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си