Прочетох всичките постове и останах изумен от това колко много разбират и знаят определени хора. Та реших и аз да си изкажа скромното си мненийце.
По въпроса за Навигатора и Ескалейда, тия кошници въобще не могат и в ТОП20 на България да влязат.
Ето и малко списъче на най-добрите коли, които аз съм виждал в иначи "БЕДНАТА" ни държавица:
TOP10:
1. Ferrari F430 - Това е за мен N1
2. Lamborghini Gallardo - Жълтичкото, има го в ТОЗИ сайт
3. Bentley Continental GT - Сребърно, Сиво-Зелено, Черно
4. Mercedes SLR Тук и тек също - Препишете го: http://free.bоl.bg/damiano/Cars/ - Сайта на моя добър приятел и колега prasky icon_wink.gif
5. BMW M6 - Беше лилава и жалко, че не успях да я настигна да я снимам
6. Lamborghini Diablo - ТУК - слагам го толкова назад, защото от много места чух, че са му разказали играта на това Диабло
7. Maybach - Него го слагам назад, защото искам аз да си карам колата а не да се возя на нея. Човек трябва да е много зле да си купи Майбах и да си го кара сам
8. Ferrari 360 Spider - Имам снимки, но са ми на диск, който съм го запилял някъде вкъщи
9. Porsche 911 Turbo Cabrio - Да, и такова нещо видях. Много красива кола, макар, че беше бяла
10. Porsche Cayenne Gemballa Aero 600 - Тук. Бтв за нея чух, че само оптиката и е Гембала иначе не е с 600 коня двигателя, ами е нормално Кайене Турбо, но с чеп - 520 коня, ако това е вярно и това Кайене ще отпадне от ТОП10