.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Град
    Търново.... Велико Търново
    обич, честност, разбиране, съпричастност, обич , пак обич и разбира се секс

Град
    София
    Хм Вече изискванията са доста и не отговаря ли на някое може да пробва късмета си при друга.

Характер:

Уважение към мен, да е кавалер, да се грижи за мен, стабилен мъж- особено финансово и психически :P , да има перспектива в живота, да не е някакво леке,а да го уважават приятелите и колегите му, ако има такива. Да има разнообразни интереси!
    Задължително трябва да има повече житейски опит от мен!
    Не искам да ми се води по акъла,не искам да е мекушав! Искам да научавам нови неща от него! Искам да е представителен мъж!
    Да го гледат в очите!

Относно външен вид:
    Висок, над 180см, да не е кльощав,да няма типичното сладурско излъчване. Падам си по по-груби мъжки физиономии...просто да е мъжествен
    Искам жените да се заглеждат по него, както мъжете по мен. да си мислят "Оле къв мъж!!"
    Трябва да е номер 1 във всичко-облекло,коса,излъчване,пох дка.. Да излъчва сила, да ухае на готин парфюм.

Това са повече от задължителни условия! Много ли искам

И... го открих
    Smile!?

Мега фен Аватара на babity
    нямам кой знае кви изисквания за външността, ако ми е симпатичен е достатъчно, а като качества... да изкарам големия списък.. еми... да е... абе... да е миличък, да знае къде как да се държи... да не е много тънкоубиден, защото аз много често говоря без да мисля...абе нз.. важното е да ми покаже, че ме обича и оттам нататък съм лесна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си