- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте искали от едно момче с/у вас.За да харесате.
обич, честност, разбиране, съпричастност, обич , пак обич и разбира се секс
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ХмВече изискванията са доста и не отговаря ли на някое може да пробва късмета си при друга.
Характер:
Уважение към мен, да е кавалер, да се грижи за мен, стабилен мъж- особено финансово и психически :P , да има перспектива в живота, да не е някакво леке,а да го уважават приятелите и колегите му, ако има такива. Да има разнообразни интереси!
Задължително трябва да има повече житейски опит от мен!
Не искам да ми се води по акъла,не искам да е мекушав! Искам да научавам нови неща от него! Искам да е представителен мъж!
Да го гледат в очите!
Относно външен вид:
Висок, над 180см, да не е кльощав,да няма типичното сладурско излъчване. Падам си по по-груби мъжки физиономии...просто да е мъжествен
Искам жените да се заглеждат по него, както мъжете по мен. да си мислят "Оле къв мъж!!"
Трябва да е номер 1 във всичко-облекло,коса,излъчване,пох дка.. Да излъчва сила, да ухае на готин парфюм.
Това са повече от задължителни условия! Много ли искам![]()
И... го открих![]()
Smile!?
нямам кой знае кви изисквания за външността, ако ми е симпатичен е достатъчно, а като качества... да изкарам големия списък..еми... да е... абе... да е миличък, да знае къде как да се държи... да не е много тънкоубиден, защото аз много често говоря без да мисля...абе нз.. важното е да ми покаже, че ме обича и оттам нататък съм лесна...
![]()