- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте искали от едно момче с/у вас.За да харесате.
глупости, глупости...
само едно неразбирам какво значение има дали е смъкнат, с кецове, без кецове... ми ако иска бос да е. Вие с кецовете ли ходите или с момчето?
Не, че няма значение как е облечен ама според мен просто да има вид. Естествено, че ако е облечен яко ще бъде по-добре, но аиде сега не всички са бъкани с пари.
Аз искам обикновенно момче, което да ме разбира и харесва заради мен самата. Не заради кецовете ( които ги нямам), не за парите, не за това, че изглеждам добре еми заради мен сама!
Заради характера ми, заради държанието ми дори заради усмивката ми :P просто обикновенни неща които могат да направят много хора щастливи.
Мразя момчета тип "кои съм аз" и още повече да се прави на нещо повече от мен. Не, че искам да се изразя така обаче искам МЪЖ, а не п*тка каквито са повечето. Иначе харесвам чаровни и много приказливи хора, които те предразполгат да се чувстваш добре и да си изкараваш добре с тях просто казано приятна компания.
Също така искам този човек да си има понятие от чувства, разбиране ако ги няма тях..., няма връзка!
Ако може и да се усмихва по-често :Pхаресват ми хора които страшно често се усмихват вдъхват ми щастие и се зареждам с енергия
![]()
Много искам...
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.