.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Обеца

Град
    В гората на самотата

Обеца

Съществува ли магнитна обеца за език.Искам да си сложа обеца на езика ама не искам да го дупча.Някой може ли да ме насочи дали има и дали е болезнено или нещо такова?
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    ae da ti kaja do kolko znam nqma takava .. ma 6to ne se probie6? kav e problema.. koe vremenno ne6to-spox sled kato si mahne6 obicata dupkata zarastva bukvalno za minuti..
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Замисли се че като ядеш и е магнитна ще ядеш обица По-добре се продупчи. На езика зараства адски бързо

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    За езика има фалшиви обици, но не магнитни. Действат на принципа на вакуума. За пример, във филма "Тринайсет", обицата на Трейси не е истинска, а вакуумна. Обаче докато са снимали, актрисата е глътнала 4 или 5! Тъй че най-добре дупчи и се не бой! Боли само сутрин, като се събудиш и една седмица трябва да ядеш студено и повечко течни неща, понеже не можеш много да дъвчеш. Но заздравява бързо. А след като махнеш обицата, до половин час вече трудно ще я вкараш пак. Няма стряшно, щом аз се престраших, значи не е болка за умиране

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Град
    В гората на самотата
    Убедихте ме!
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си