.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Голям фен
    Град
    Stara Zagora

Колко е вероятността да е станал гафа?

Значи с приятеля ми снощи правихме секс и презерватива се скъса...той не свърши в мен и го извади,обаче не е усетил кога се е скъсал....и веднага сложихме нов...също преди два дни ми свърши менструацията...та искам да попитам какъв е шанса да е станала белята....Мерси отсега за отговорите...ще съм ви много благодарна

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Ama vie po vreme na menstruaciqta li ste go pravili ili ste go pravili i sled tova si bila nerazpolojena?!?!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    [quote="DeziRe^"]Ama vie po vreme na menstruaciqta li ste go pravili ili ste go pravili i sled tova si bila nerazpolojena?!?![/quоte]

след менструацията...преди два дни ми свърши и снощи го направихме...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    [quote="pinK_Baby"]
    Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    Ama vie po vreme na menstruaciqta li ste go pravili ili ste go pravili i sled tova si bila nerazpolojena?!?![/quоte]

след менструацията...преди два дни ми свърши и снощи го направихме...
    Ami moje bi e nai dobre da iz4akash da vidish sledvashtiq mesec dali shte imash i ako nqma togava ve4e trqbva da se pritesnqvash...nz kakvo dr da kaja sega

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Abe 4estno kazano shtom ne e usetil koga e stanalo na4i moe da e oshte v na4aloto i ima golqma veroqtnost da e stanal gafa

Guest

[b]sledvashtiq mesec dali shte imash i ako nqma togava ve4e trqbva da se pritesnqvash...nz kakvo dr da kaja sega
    а това пък що за глупаво мнение... по принцип е много малко вероятно, но по-добре тичай в аптеката и веднага пий постинор!Колкото по-бързо, толкова по-добре.И се пазете ,защото не можеш да пиеш два постинора в един цикъл!

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

[b]sledvashtiq mesec dali shte imash i ako nqma togava ve4e trqbva da se pritesnqvash...nz kakvo dr da kaja sega
    а това пък що за глупаво мнение... по принцип е много малко вероятно, но по-добре тичай в аптеката и веднага пий постинор!Колкото по-бързо, толкова по-добре.И се пазете ,защото не можеш да пиеш два постинора в един цикъл!
    e...da nqmam osobeno mnogo opit
    no da mnoje da pie postinor duo i da si zeme daje edin test za seki slu4ai

Ами най-добре е за всеки случай да пиеш Постинор, ако не си пила друг път този линк може да ти бъде полезен http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=9934 Най-важното е че трябва ва си го купиш възможно най-скоро,да прочетеш подробно инсрукциите и т.н.
    Иначе и на мен ми се случи скоро,но на следващия ден пих Постинор и не съм бременна(наскоро ми дойде)!
    А щом не е свършил в теб шанса не е чак толкова голям! Можеш да провериш и тук http://teenproblem.net/index.php?m=s&id=160

Guest
    Извинявай,аз съм на 21, на твоята възраст и аз надали съм го имала опита Тестът работи най-малко 7 дни от зачеването.Рано и е за тест.Най-добре е да се прави на първия ден от закъснението, а тя дотогава има да чака и да трепери Ох, да взема да се регна, ама ме е срам

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Извинявай,аз съм на 21, на твоята възраст и аз надали съм го имала опита Тестът работи най-малко 7 дни от зачеването.Рано и е за тест.Най-добре е да се прави на първия ден от закъснението, а тя дотогава има да чака и да трепери Ох, да взема да се регна, ама ме е срам
    Abre az ne sym na 21 we !!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 9 от правилника!
    Благодаря!

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    А ти като нямаш много опит и незнаеш какво да кажеш защо изобщо постваш?!

Относно темата според мен няма смисъл от много притеснения, вероятността да е "станал гафа" е малка и няма нужда да пиеш Постинор за щяло и нещяло. Най-добре изчакай 2-3 дни и си вземи един тест за бременност, за да бъдеш ти самата по сигурна. Не е нужно да чакаш менструацията, за да си направиш, тъй като те могат да се правят няколко дни след половия акт.
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Супер фен
    Град
    sofia
    ako ne e svur6il v teb nqma problem

Guest
    Тестовете за бременност могат да дадат фалшив резултат,особено ако се правят след 2-3 дни.Трябва да са най-малко 7 дни,макар че отчитат грешно и във втори месец на бременността. Познавам куп случаи с по 3 отрицателни теста, та сега въпросните отрицателни тестове ги кърмят и повивават..Положителният винаги е верен,отрицателният - понякога

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    мерси много на всички...и аз мисля че няма толкова за какво да се притеснявам щото следващата овулация още не е дошла и даже си е далечко ама май наистина ще си взема тест, за да съм по-сигурна...не ми се ще да пия Постинор наистина за щяло и нещяло...щото все пак то не е витамини че да го взимам ей така....

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    СПОКОЙНО!Според мене 100 % не е станал никакъв гаф!

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

6том не е свър6ил в теб и го е извадил зна4и няма никакъв проблем.

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Браво Мари ето още едно умно момиче тука,като мен ))
    Май и двете обикаляме форума

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

маи маи това правим MaRiYa_86 Ло6о няма :П

sled kato ne e usetil koga se e skasal ima veroqtnost da e stanal gafa.za tvoe uspokoenie po dobre si napravi test.

Град
    София
    Нали не е свършил в теб... вероятността е 00000000000000,1% да си бременна
    Smile!?

АБЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ Е СТАРА ТЕМАТА?!

Цитирай Първоначално написано от Hrdcore`Lady
    АБЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ Е СТАРА ТЕМАТА?!
    abe to na eveto_07 po4va da mu stava navik da izkarva "novi" temi ot 2005.... a i ako se izkazva6e i malko po podgotvena po temata 6te6e da e super...
    skapa nameri dr na4in da si trupa6 mneniq... taka ne6to ne se polu4ava...

Re: Колко е вероятността да е станал гафа?

Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Значи с приятеля ми снощи правихме секс и презерватива се скъса...той не свърши в мен и го извади,обаче не е усетил кога се е скъсал....и веднага сложихме нов...също преди два дни ми свърши менструацията...та искам да попитам какъв е шанса да е станала белята....Мерси отсега за отговорите...ще съм ви много благодарна
    6tom ne e svyr6il v teb znA4i nqma veroqtnost da si zabremenqla, a i 6tom e slojil nov.Ne se pritesqvai.Ako tolkova mnogo ti teji sled 10 dni si napravi test.
    A.D.I.D.A.S.

eпа мн интересно ние откъде знаеме дали е свършил в тебеее дали не еее..явно сички сме били там и сега трябва да изразим компетентното си мнение,ама аз явно съм го пропуснала

Град
    Хасково
    Лично аз не виждам причина за притеснение..Щом не е свършил в теб кво толкоз се косиш... Аз с моя го правя без презерватив и той си свършва отвън.. това не е причина да се притеснявам нали?.. но за твое успокоение можеш а си направиш тест

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си