- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Противозачатъчни??
Имъ ли значение на колко години си и дали си девствен за да отидеш да ти предпишат противозачатачни ( нал са ходеше при чичи доктор - гинеколога)
nqma zna4enie, no za kvo 6te gi pie6 ako si devstvena, ili iska6 purviq ti put da si s protivoza4atu4ni![]()
![]()
![]()
Na4i dori i ako s1m na 12 moje?? amm kak shte me pregleda za da mi kaje kvi tochno trqaa da piq???![]()
НА 12 НЕ МОЖЕШ ДА ВЗИМАШ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ! КАЖИ КАКВО СИ НАМИСЛИЛА ЗА ДА ТИ СЕ ПОМОГНЕ ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
mi prosto 6te go pravq s priqtelq si i iskam da sam po za6titena toest ko prezervativa se sk1sa... osven postinora misla 4e tva e dr-to re6enie
на 12![]()
![]()
леле хич не си поплювате..
по темата-разбира се че може да ти изпише
am pitah vi veche... kak shte me pregleda za da razbere kakvi protivozachat1chni da vzemam
12 ? Противозачатъчни ? Постинор ?следва логичен въпрос
Възможно ли е ?
Защо не внимавах по биология ?
И освен това, лекарят ще ти се изсмее много мазно. Пък и ако е някой по-старичък може и да те ступа.
Колко ли трябва да е сбъркан, ако изписва противозачатъчни на деца....![]()
ами ако ще взимаш противозачатъчни ти пропоръчвам да са хормонални защото си много малка и тук с лека ирония ще попитам:защо си чакала чак до сега да се праснеш с някой-в детската градинка момченца нямаше ли?!
imam si! I Razmera na sutiena mi e 85B i go izp1lvam izcqlo!
Още веднъж ще кажа, че противозачатъчни не ти препоръчвам! Има и други начини ако сте решили да се ебете да се пазите! Има и хапчета за мъже! Просто се надявам той да не е на 12 също щото... дори и с майка ти трудно ще си уредиш аборта! И за да не занимавам аудиторията с глупости ...![]()
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
И пропуснах да кажа (понеже късно прочетох горният пост), че ако ти носиш сутиен 85Б аз ще си върна дипломата!
moga da vi postna i moq snimka!za6to si mislite 4e se ebavam? Da vqrno 4e ne s1m na 12 na 15 s1m ama iskah da znam dali v1zrastta ima zn ~ i nikoi ne mi kaza kak1v e pregleda?? nqkvi izsledvaniq praqt li sa i pro4ie?
Пиши ми на мейла за да ти отговоря.
i az da gadaq kak1v ti e maila?![]()
Sorry aма наистина нямаше начин да ми отгатнеш мейла.
![]()
Ae hora vie ste super bolni be!Kak moje6 da pita6 duli na 12 trqa da zima6 protivoza4atu4ni..
ebasiiiii tva trefa da ste golemi zabutanqci vie malkite! tc tc tc ....