.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    София

Проблем с правенето на френска любов.

Извинете,
    че ще ви занимавам с моите преживелици в този късен час,но искам да ви попитам...
    Чела съм доста статий за правенето на френска любов,но нали знаете-само от четене не става.
    Да въпросът ми е,нормално ли е, да се получи някаква зесечка-т.е захапване на мъжкия член.По всякакъв начин се опитвам да го избегна,как ли не си правя устата,но болката...
    И искам да разбера,по точно-как се започва...по-бързо или по бавно,от главичката към ствола,чрез чекия или?
    Благодаря предварително...

Re: Проблем с правенето на френска любов.

Цитирай Първоначално написано от wazaaa
    Извинете,
    че ще ви занимавам с моите преживелици в този късен час,но искам да ви попитам...
    Чела съм доста статий за правенето на френска любов,но нали знаете-само от четене не става.
    Да въпросът ми е,нормално ли е, да се получи някаква зесечка-т.е захапване на мъжкия член.По всякакъв начин се опитвам да го избегна,как ли не си правя устата,но болката...
    И искам да разбера,по точно-как се започва...по-бързо или по бавно,от главичката към ствола,чрез чекия или?
    Благодаря предварително...
    Eми то аз не знам как ще го захапеш...в смисъл тряя си много непохватна...абе глупости...според мене няма как или поне не мога да си го представя. Абе споко то кат почнеш и няма да се получи засечка-в смисъл за 1-2мин. ще схванеш кво до правиш,а и той сигурно ще ти каже точно кво иска или примерно може да ти мърда главата...абе нема никва засечка да стане-споко Започваш по-бавно...ам най-яко е според мене (и не само) да му праиш и чекия и свирчок...иначе не става толко хубаво. Та така
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Град
    София
    Не можеш/можете точно да си го представиш/те...
    Непохватно става,
    без да искам си допирам зъбите,и това се усеща.
    Значи искаш да кажеш,едновременно чекия и свирка?Как става така?Забелязала съм,че моят приятел при правене на такова нещо,си движи таза --> подобие на полов акт.И като рефлекс му е,да ми "натиска" главата.пробвала съм едновременно свирка и чекия,
    той обича дълбокото проникване...
    общо взето движението на устните ...
    Но,понякога го изпускам,забавям , забързвам,и като бързам го "ухапвам" от невнимание...
    сега по ясно ли се изразих?

Guest
    Ami az si znam che otnachalo razbira si e bavno a sled tova predi...barzo :P {to si logichno de}

Град
    София
    Да,
    но според мен...по едно време бързо,после бавно...а неопитна съм,чакам вас...

Голям фен
    Допира на зъбите не е толкова неприятен стига да не го ухапеш естествено. Започвай по-бавно само от главичката и се мести надолу по стола и пак главичката като не го поемаш веднага много. Така като си лапнала само главата спокойно можеш да му правиш и чекия. Накарай приятеля ти поне в началото да не ти натиска главата, покажи му че ти искаш да водиш - така ще можеш да "потренираш" какво и как да правиш. И запомни, че не е майсторско да изпразниш момчето бъзро със свирка, а напротив да го задържиш максимално дълго. Точно затова трябва да редуваш бързи и бавни движения - усетиш ли, че отива към свършване - забавяш или спираш изобщо за малко, докато му попремине възбудата и така няколко пъти и ще видиш, че ще е много доволен отколкото от една свирка за 5 мин

Град
    Нийделандия
    Не забравяй да го поглеждаш в очите от време на време, докато му правиш свирка. Далеч по секси е, отколкото съсредоточено да се взираш в "мъжествеността" му
    ... Never grow
    never love, never feel low
    come on, leave it all
    just go
    to the land of endless spring
    where there`re no bad things
    you`ll run free & wild
    find your inner child ...

Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.

Везпокойството оказва своето влияние варху това как го правиш-самата френска любов.предсави си нещо хубаво как например приятелят ти ще остане доволен от твоето внимание кам него и ще ти се отблагодари щедро! Аз мога да те посъветвам нпример да започнеш от главичката надолу,незабравяй че именно тази част на члена е най чувствителна и подложна на най-голяма възбуда,езичето когато бъде по игриво доставя по голямо удоволствие! УСПЕХ :P
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

Супер фен
    Град
    Венера
    АКО ГО ЗАХАПЕШ- ПИШИ!
    МОЛЯ ТЕ!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    АКО ГО ЗАХАПЕШ- ПИШИ!
    МОЛЯ ТЕ!
    Всъщност има голяма вероятност да го направи без да усети.
    Аз без да искам като го сму4а,понякога си забивам зъбките.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    АКО ГО ЗАХАПЕШ- ПИШИ!
    МОЛЯ ТЕ!
    Всъщност има голяма вероятност да го направи без да усети.
    Аз без да искам като го сму4а,понякога си забивам зъбките.

Забиваш... Не захапваш
    Различни думи различно значение...
    Като е написала 'захапя'и аз си представям, че ще го награби като стар и гладен вампир- младо вратленце

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Емиииии няма зна4ение дали ще ги забиеш,или ще захапеш..
    И в двата слу4ея е неприятно,предполатам..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Guest

!

е кво да ти кажа аз обичам първо бавно и полека да слиза и по надолу и да забързва...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Тема от каменната ера и преди това...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Тема от каменната ера и преди това...
    +1

A p1k ina4e ne s1m 4uvala momi4e ,kadet da go othapva . . . osven ima edin tak1v film ama tam e malko po-razli4no

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си