.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

IRC Inviters Problem ? <- Решение !

Ползвате ли mirc ? Някой ви дразни като постоянно ви кани в тъпи канали ? Кажете кой е канала и ще го оправим.

П.П. Набираме членове за масов флъд, вземане на @ и следователно Take Over. Всеки с опит в irc и пиперлив език е добре дошъл в отбора. Нека заедно спрем тъпия invite.

Guest
    По-добре си замълчи ... че може да си отнесеш някой форбид на ник, или някой г-лайн. Един нормален юзър никога не може да спре инвайта. Един приятел преди сигурно 1 година направи ТейкОувър на един канал и си 'спечели' форбид на ника :P

Аз не мисля да се включа. Има си достатъчно Анти-Спам системки, има си /mode nick +S, гадно е, защото няма да могат да ти пишат никове на по 1-2 седмици, но е доста добро решение!

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от NoEx
    По-добре си замълчи ... че може да си отнесеш някой форбид на ник, или някой г-лайн. Един нормален юзър никога не може да спре инвайта. Един приятел преди сигурно 1 година направи ТейкОувър на един канал и си 'спечели' форбид на ника :P

Аз не мисля да се включа. Има си достатъчно Анти-Спам системки, има си /mode nick +S, гадно е, защото няма да могат да ти пишат никове на по 1-2 седмици, но е доста добро решение!
    Кой каза, че съм сам ? Хах...подценяваш ни. Много канали паднаха в коленете на колегите, аз смятам да продължа тяхното свето дело.

Guest
    Еми щом искаш хаби си нервите, както казах точно ти, и изобщо всеки нормален потребител нищо не може да направи. Казах ти и за случая ... така че ти си решаваш. Виждам, че и MiRaCuLiX пише тука, няма да е лошо да метне едно мнение. Начин срещу гадните спамерчета има, но цялата работа ще падне върху девелоперите на IRCd-то!

Фен
    Град
    София
    А вие в кой канал влизате ако не е тайна де!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от San4o
    А вие в кой канал влизате ако не е тайна де!
    Хммм само се питам защо задаваш този въпрос, при положение, че може и двамата с LunaTriCk да влизаме в IRC със същите никове и от инфото да разбереш.

И все пак мен можеш да ме намериш в #BG-BABY #help@tl #sun4ovci #Teenzona с ник NoEx :P

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    az polzvam IRC ejednevno ...
    da, mnogo me draznat tezi inviter-i,ama kogato
    nqkoi me pokani v kanala si,purvo go gledam v koi kanal e,bann-vam go ottam(poneje imam add vuv vsi4ki kanali,v koito vlizam bez edin),posle mu davam ignore i sam si re6ila problema ... ina4e ne smqtam da si haba nervite i da TO kanalite im .. prosto nqma smisal ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Както казах, има много хубави анти-спам системки които те предпазват от този спам/инвайт!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    i az i az sym s vas!

Guest
    Napravo Ignore....

Град
    Anfield
    NoEx не чатна целта на цялото занаятие. Ти си мислиш, че директно се мъчим да правим Take Over. Не е така. Целта ни е да стъжним животеца на простите и нахални юзърчета, които само се отварят в irc. Take Over сме правили многорядко. То е последната стъпка и само, ако много ни ядосат. Просто налазваме някой канал (например #azis,gloria...chalga) и флъд + нареждане. Тъй де гавра.
    We just want to have fun, kids.

Guest
    :P

Супер фен
    Град
    някъде...
    Хахахаах само така
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Супер фен