- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- life sux
дамм истина е живота е гаден, даже отвратителен .....
който иска може да напи6е не6то по темата аз никой не задължавам просто исках да го напи6а![]()
I see the world it's going round.
Seems to me it's upside down.
Looking for something to say.
I feel a little different anyway.
Не е гаден - беше гаден до преди изжесно време ама сеа не е![]()
Живей така че когато умреш и дявола да плаче на гроба ти .
No one can save you from me , even death !!!
е добре де като изклю4а теб е гаден, но аз нямах пред вид само моя живот аз говорих об6то като пример : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
ужасно е аз наистина съжелявам за тяхната съдба и просто ре6их да го изразя с тази тема![]()
I see the world it's going round.
Seems to me it's upside down.
Looking for something to say.
I feel a little different anyway.
Bahti skapaniq, typ, sh*ban, smotan, prokajen, dolen, banalen i falshiv svqt.Mrazq kogato stava taka - a kazvat 4e ima Gospod ... nqkoi koito gleda "ot gore" ... k'vo gleda?Gleda kak se izmy4vame.Gleda kak gubim nai-cennite syshtestva za nas na tozi svqt i sigurno si qde pukankite.Gleda i se smee.
Jivota e prosto - AD!Zashto li Ad-yt ne e pod zemqta a tuk DOLO na neq?!?Zashtoto nie trqbva da sme nai-precakanite syshtestva na taq typa bezkraina vselena.Awe za k'vo jiveem voubshte?
Naistina mnogo syjelqvam za t'va momi4e ... awe ima li gospod voubshte?(ei sha zema da pusna 1 tema takava zeme i toi da postne v neq) spored men - NE!Zashtoto kogato si mislish 4e vsi4ko e nared - to izvednyj se precakva.Moje bi go ima - samo i samo za da ni pre*bava jivota
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Определено живота е гаденНапоследък и от личен опит го знам... гаден и несправедлив-е тва е!
БТВ какво прави темата в този раздел![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
az s16to mislq kato teb!nai dolnite s16testva sa 6tastlivi,a tezi koito zaslujavat 6tastie ne sa!Първоначално написано от tedo_davis
![]()
Mmm moga da napisha mnogo po temata, no shte se vuzdyrja ... jivota naistina e gaden, no trqbwa da go jiveem ...
Не е вярно жовотът си е хубав..за вас е гаден!
Не мога да разбера някои хора що се някой трябва да е виновен.Хората си умират и се раждат.Така е било и тка ще бъде.Друго е вече като почине твой близък,но какво може да се направи.
Важното е да си живял добре,щастливо!
tedo_davis престани да говориш глупости!Много е лесно да обвиняваш Господ,който за теб дори не съществува.Живота е такъв,какъво си го направиш и това,че понякога стават нещастия не значи нищо.Ако се предаваш пред трудностите,значи си слаб,ако ги преодоляваш,значи си силен!
Жовотът си е хубав,само трябва да не си затваряш очите и да го видиш!И за това се радвайте на него,докато сте живи![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Taka e, no trqbwa da si go napravish hubav :P v na4aloto vinagi e gaden ... :PПървоначално написано от AvLee
Всичко е въпрос на индивидуалност, характер, психика, поносимост и т.н.! Живота ние си го правим, ние сме тези, които допускаме той да е гаден или добър! Твърде рано е да се оплаквате от него, тепърва ще се сблъсквате с трудностите в живота, научете се още от сега да ги понасяте и подминавате с лекота, защото само така ще олесните себе сиСега сте млади и не бива да се затормозявате с излишни малки тревоги
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ti da ne si na pensiq ve4e :PПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Dobre go kaza po-gore :P
jivotut e tolkova gaden,kolkoto i dobur![]()
smisal lo6ite i hubavite momenti ... abe lo6ite momenti NE sa pove4e ot hubavite..prosto nie horata
sme takiva,4e pomnim samo lo6ite ne6ta,dokato
hubavite ni radvat,ama samo za mig i posle gi zabravqme ... puk i ako jivotut ni se sustoe6e samo
ot krasivi i hubavi momenti,to nie nqma6e izob6to da gi ocenim.. za6toto vse pak edin hubav moment,sled ne6to gadno,koeto sme prejivqli mnogo pove4e ni radva...
za mene jivotut izob6to ne e gaden,prosto nie horata
ne mojem da mu se naslajdavame ..
da,vqrno e,4e se slu4vat i ujasni ne6ta,no za vsqko
ne6to si ima prosto obqsnenie,koeto za sujalenie
e neponqtno za nas prostosmurtnite![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Зависи как го живееш
живота има добри и лоши изненади
ако ги преудоляваш лесно , за теб животът ще е хубав , ако не - съжалявам![]()
айде пак редовното мрънта мрънта....бил ви гаден живота...чакайте бе хора..мислите ли,че много сте преживели...аз лично смятам че на повечето от вас(вкючвам и себе си) живота още нищо не им е показал....не всичко е легло от рози...оправдавай се с тва че е гаден живота като на теб ти е спекано....някой се разочаровал в любовта и аййде няма я любовта като понятие...тва пък е адската глупост....нито ще си първия нито последния,които поема ударите на любовта и на живота...всичко се преодолява...ако не можеш значи не си достатъчно силен,а ние трябва да се научим да сме силни и оцеляваме,щото ако позволяваме да ни тъпчат доникъде няма да се стигне....вече аман от изказвания от сорта живота ми е гаден...не можеш да се оплакваш примерно гаджето те зарязало и ай ся на всичко майната му нищо не си струва и тем подобни....то аман вече и от песимисти...по-добре ли ви става да седите и да си мислите леле колко е тъп шибан тоя живот и да се самосъжалявате вместо да прекарате тва време в много по-приятни преживявания...и на мен сега гаджето ми заминава на морето за цяло лято точно,когато ни е най-хубаво и не знам какво ще стане с връзката ни ама живота по никъв начин не ми е виновен...а пък да не говорим за тези,които казват че нямало Господ...повярвайте има има и то за всичко...винаги рано или късно ако направиш нещо мръсно си поемаш възмездието....айде моля ви се стига сте стояли и циврили колко ви бил гаден живота...като ти е гаден опитай се да го направиш по-добър...глупаво е...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Много ясно, че е гаден. Ако ти се случи едно хубаво нещо, веднага ще се намери някой, който да ти завиди и да ти направи мръсно, защото завижда. А и да не се намери, след това поне 100 кофти неща ще ти се случат.
Обаче ако не беше гаден, нямаше да има смисъл от него.
"Което не ни убива, ни прави по-силни".
Ницше
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Живота е всичко това което ни се случва, докато ние си правим други планове
много ясно че живота е гаден!той ни прецаква винаги и от всякъде!раждаме се с болка,умираме с болка и живеем с болка-ужас!
Ц-ц-ц ей сега ще си направя няколко регистрации и ще гласувам за НЕ в анкетата,че тоя отговор малко изостава![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Ami jiv0ta e gaden 0t edna strana ama d0kat0 si malyk ima6 4uvstv0t0 4e si4ki sa pr0tif tebe! :P
Ama p0sle sigurn0 stafa razli4n0!
Ехххх...да мислеха всички така...явно не стаа...Първоначално написано от pinK_Baby
Половината си мислят че сега тоз живот е мнооо тъп...
Ха...Има още ....полсе ще ми говорите...![]()
ОТВРАТ![]()
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ami uj jivotyt e takyv, kakyvto si go napravi6... no ponyakoga se slu4vat ne6ta, koito ne moje6 da kontrolira6... i koito mogat da svyr6at s teb... samo ne tryabva da se predavame... kakvo drugo ni ostava...
toi e gaden, no az sym PO-gadna i nyama da mu se dam.... smeite mu se v o4ite, za da ne si smee toi na vas i tva e![]()
jiveite na puk na vsi4ko i na vseki i 6te vidite kolko po-lesno e![]()
a ina4e- gaden e... jivotyt e prostitutka i ti izliza mnogo skypo da si go prekara6 dobre![]()
we'll die alone like a stone ^^
Животът е един водовъртеж от преживявания,различни чувства,емоции и случки.Понякога всичко е супер,много си щастлив и изведнъж судбата се птотяга и ти открадва цялото щастие,което си имал.Тогава се чувстваш ужасно празен и сам и си казваш,че животът е гаден...е,гаден е!Обаче не може винаги да сме щастливи.НЯМа на света щастливи хора,или по-точно няма хора,които да са щастливи през целия си живот,пред всеки от нас поне за малко е заставала някаква пречка,за да сме щастливи и животът ни препъва.Именно затова животът често пъти е гаден,но пък и често пъти е хубав...апък и според мен си струват всичките страдания.По-късно след мъката когато си истински щастлив,си даваш сметка,че всички сълзи са си заслужавали след като по-късно изпитваш щастие![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ест, че L1F3 SuX!!! Като се замисля - има и добри "черти", но гадните са повече...
Недейте да говорите така за живота - че бил гаден,жесток и т.н.Повечето от вас съм сигурна че не са видяли нищо още от него.Живейте пълноценно, за да са щастливи всички и да няма недоволни