айде пак редовното мрънта мрънта....бил ви гаден живота...чакайте бе хора..мислите ли,че много сте преживели...аз лично смятам че на повечето от вас(вкючвам и себе си) живота още нищо не им е показал....не всичко е легло от рози...оправдавай се с тва че е гаден живота като на теб ти е спекано....някой се разочаровал в любовта и аййде няма я любовта като понятие...тва пък е адската глупост....нито ще си първия нито последния,които поема ударите на любовта и на живота...всичко се преодолява...ако не можеш значи не си достатъчно силен,а ние трябва да се научим да сме силни и оцеляваме,щото ако позволяваме да ни тъпчат доникъде няма да се стигне....вече аман от изказвания от сорта живота ми е гаден...не можеш да се оплакваш примерно гаджето те зарязало и ай ся на всичко майната му нищо не си струва и тем подобни....то аман вече и от песимисти...по-добре ли ви става да седите и да си мислите леле колко е тъп шибан тоя живот и да се самосъжалявате вместо да прекарате тва време в много по-приятни преживявания...и на мен сега гаджето ми заминава на морето за цяло лято точно,когато ни е най-хубаво и не знам какво ще стане с връзката ни ама живота по никъв начин не ми е виновен...а пък да не говорим за тези,които казват че нямало Господ...повярвайте има има и то за всичко...винаги рано или късно ако направиш нещо мръсно си поемаш възмездието....айде моля ви се стига сте стояли и циврили колко ви бил гаден живота...като ти е гаден опитай се да го направиш по-добър...глупаво е...